לוקחות את המפתחות בידיים - איך לשפר את איכות החיים שלי בצורה טבעית ועצמאית?
סביב גיל 48 אנחנו חוות פרידה מהעולם ההורמונלי שהגדיר אותנו, את תפקידנו ואת מעמדנו בחברה. כל אחת מאיתנו חוותה את גיל המעבר בצורה אחרת: עברנו את שלב הפרי-מנופאוזה שהיה הקשה מכול, ואחר כך הגיעה המנופאוזה. בשלב מסוים כאילו הכול נרגע, גלי החום עברו, הגענו לפוסט ממנופאוזה אבל דווקא אז התחילו בעיות הבריאות האמיתיות.
בואו נדבר על זה בכנות: חוסר האסטרוגן המתמשך משפיע על מערכות רבות בגוף. בהרצאה נלמד כיצד לתמוך בגוף בצורה טבעית באמצעות מסז' עצמי, תוספים מדויקים, נשימה שמורידה קורטיזול, נתרגל ביחד את הפעלת עצב הוואגוס שאחראי על המערכת הפארסימפטטית, ונבין את חשיבות של הרחת שמנים אתריים לבריאות שלנו.
בהרצאה נקבל כלים פרקטיים לשיפור איכות החיים:
- נשימה ככלי להפחתת עומס על מערכת הלב וכלי הדם.
- ניהול סטרס ודלקתיות בלילה.
- תפקיד ויטמיני D3 ,B1 ו- B12 .
- איזון מטבולי והפחתת סוכר.
- הפעלת עצב הוואגוס ושימוש בשמנים אתריים.
הסיסמה לזום: 101008
על המרצה:
עדן גרוס, מטפלת הוליסטית בכירה מזה כ־ 14 שנים ולשעבר בעלת חנות הטבע 'חוכמת האדמה'. מתוך ההתמודדות האישית שלה עם גיל המעבר פיתחה את 'שיטת המעגל' - גישה המשלבת טיפול במגע משולב, ידע וכלים מעשיים המסייעים לנשים לחיות בעוצמה ובחיוניות גם לאחר השינויים ההורמונליים

רוצים להתעדכן על כל הפעילויות בזמן אמת? הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ שלנו - להצטרפות לחצו כאן