חזרה למגזין אוכל

הטיפים הנכונים לעוגת גבינה מוצלחת

עוגת הגבינה היא "מלכת השבועות". קל מאד לאפות אותה אבל כדי לשדרג אותה ולקבל מחמאות, אין ספק שהדרך הטובה ביותר היא לקבל טיפים מפי מומחים כמו אבי קינן, השף של "רולדין".
בלה דיאמנט 05/06/08
הטיפים הנכונים לעוגת גבינה מוצלחת
אין ספק כי עוגת הגבינה היא המלכה הלבנה של חג השבועות ולשם כך "גייסנו" את אבי קינן, שף קונדיטור ראשי, מבעלי רשת קונדיטוריות "רולדין", להציע מספר טיפים חשובים להכנת עוגת גבינה אפויה מוצלחת: ? ככל שמשתמשים בגבינה איכותית ועשירה בשומן, כך העוגה תצא עשירה יותר. ? לפני הכנסת הבלילה לתבנית, יש לשמן ולקמח אותה. ? לדאוג שהעוגה תשחים בתחילת האפייה כמה שיותר מהר ואח"כ יש להנמיך טמפרטורה, על מנת למנוע היווצרות פיצוצים בעוגה. ? לא לפחד לפתוח את התנור במהלך האפייה. במידה ומגלים כי החום גבוה מידי, יש להנמיכו. ? אחרי מחצית מהזמן, ישלפתוח התנור להוציא התבנית ולהפריד בינה ובין העוגה. ? ניתן להגיש את העוגה עם מחית פירות יער (לבשל את פירות היער עם סוכר לצנן) ואז לקשט את העוגה והצלחת. ? במידה ויש לעוגה חריצים, ניתן לכסותם עם ממרח שמכינים בקלות רבה מגבינת 9 אחוז וסוכר שמערבבים יחד. יש לכסות את העוגה עם הציפוי אחרי שהעוגה מתקררת, ומעל לגרד שוקולד מקופלת, לעיטור. ? על מנת לשמור את עוגת הגבינה, יש לאחסנה במקרר.


[u]תפריט חג השבועות של "רולדין" כולל המוצרים החדשים והייחודיים לחג:[/u] [u]מלכת החג הינה עוגת מקראנה[/u] - עוגה המבוססת על המקרון הצרפתי היוקרתי, במילוי קרם מסקרפונה עם דובדבני אמרנה האיטלקיים הידועים בטעמם המלא והעשיר. עוגת מקארנה פותחה במיוחד לחג שבועות בהשראת צבעי שיח הבוגונביליה שצומח בסביבת הקונדיטוריה הראשית בקדימה, ע"י השף גילי דקר, שחזר לאחרונה מהשתלמות בתחום קינוחי הפטיסרי בביה"ס Bellouet Conseil שבצרפת. [u]המאפה המנצח של החג הינו גוז'אר[/u] - פחזניות צרפתיות: הגוז'אר עשויות מבצק פטשו צרפתי ממולאות במילוי קרם מורנה בשאמל וגבינת פרמזן. [u]לחמים ולחמניות איטלקיים[/u] - מגוון רחב של לחמים ולחמניות שפותחו במיוחד לחג מבצק איטלקי משובח בשילוב של אנטיפסטי וגבינת פרמזן המעניקים ביחד ללחם וללחמניות טעם נימוח. [u]קיש ברוקולי /תרד בשילוב של דג סלמון [/u] - קיש במילוי רויאל וסלמון מעושן בתוספת ברוקולי או תרד . [u]מאפה פילו טורקי אותנטי [/u] - מאפה משפחתי מבצק פילס טורקי במילוי תרד וגבינה. [u]קרואסון קשקבל[/u] - מאפה עלים גבינת קשקבל ופפריקה. [u]עוגת פאי ריקוטה בשילוב תאנים מקורמלים[/u] - הפאי עשויי מבצק פריך חמאה, במילוי גבינת ריקוטה ותאנים מקורמלים. [u]עוגת גבינה ללא תוספת סוכר[/u] - עוגת גבינה אפויה ללא תוספת סוכר המאופיינת בטעם ומרקם מפנק. [u]עוגת גבינה קוקוס ושוקולד לבן[/u] - עוגת גבינה חגיגית וייחודית המשלבת קוקוס ושוקולד לבן המעניקים ביחד את הטעם המושלם. העוגה עשויה על תחתית עוגת קוקוס , שכבת קולי פטל, קרם שוקולד לבן וציפוי שוקולד לבן.


תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים

למעלה
חזרה