המאכלים של הסופרנוס
עכשיו, לאחר שהסדרה ירדה מהמסכים בארה"ב, זה הזמן להיזכר פעם נוספת במאכליה של משפחת סופרנו. חגיגה לכל חובבי האוכל האיטלקי ולכל חובבי הסדרה
מערכת מוטק'ה
11/01/07

קרוסטיני נאפוליטני
6 מנות [u]המרכיבים[/u] 2 עגבניות בינוניות בשלות 1/2 כפית אורגנו מיובש מלח ופלפל טחון 12 חתיכות דקות של לחם איטלקי 250 גר' מוצרלה טרייה, חתוכה ל-12 חתיכות 12 חתיכות אנשובי שמן זית [u]אופן ההכנה[/u] 1. חתכו את העגבניות לחצאים וסחטו בעדינות כדי להוציא את הגרעינים והמיץ. הוציאו את הליבה. חתכו את העגבניות לחתיכות בגודל ס"מ והכניסו אותן לקערה יחד עם האורגנו. הוסיפו מלח ופלפל לטעם. 2. חממו את התנור לטמפרטורה של 230 מעלות. שמנו תבנית אפייה גדולה. 3. ארגנו את פרוסות הלחם בתבנית וצלו אותן במשך 5 דקות בתנור. הוציאו את המגש, אבל השאירו את התנור פועל. 4. הניחו פרוסת מוצרלה על כל פרוסת לחם ועליה הניחו פרוסת אנשובי. פזרו מעט מהעגבניות על כל פרוסה. הוסיפו כמה טיפות שמן זית. החזירו את הלחם לתנור ואפו במשך 7-5 דקות, או עד שהגבינה מותכת מעט. הגישו מייד.
שרימפס ארגונטה (שרימפס ממולאים ואפויים)
6 מנות

פנה קוטה עם רוטב פטל ואוכמניות
12 מנות

תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות