חזרה לטיולים

זמן סליחות: טיול מיוחד לגולשי מוטק'ה

אתר מוטק'ה וחברת טיולי אתנחתא מזמינים אתכם לטיול סליחות בצפת ובקבר הרשב"י, כולל שירה עם פייטנית, ביקור בבית בד ובגן אתרוגים וכיבוד קל
עדי כץ 15/09/14
זמן סליחות: טיול מיוחד לגולשי מוטק'ה
זמן סליחות: טיול מיוחד לגולשי מוטק'ה

הפייטנית רקפת אמסלם שרה "אדון הסליחות" בצפת

 

חודש אלול ועשרת ימי תשובה הם כידוע זמן הסליחות, אך גם מי שלא מקיים את המנהג בעצמו ולא חולם לקום באישון ליל כדי לומר תפילות חרטה וקינה, יכול לספוג את האווירה ב"טיול סליחות". זה לא חייב להתרחש בשעות החשיכה. לטיול סליחות אפשר לצאת גם בשעות סבירות יותר, מבלי לאבד מהחוויה.


טיול שכזה ייצא בין ראש השנה ליום כיפור ביוזמת מוטק'ה וחברת "טיולי אתנחתא" לסמטאות צפת ולקבר רבי שמעון בר יוחאי. "הרעיון הוא להתחבר לאווירת חגי תשרי דרך ארבעת המינים ודרך מנהג הסליחות", אומרת מורת הדרך מיכל קנדל, מנהלת קהילת "מטיילים ביחד" במוטק'ה, שיצרה את המסלול ותדריך את הטיול.

 

ולמה בצפת?


"כי צפת היא עיר המקובלים. יש בה אווירה מאוד מיוחדת, קצת שונה מאשר בירושלים. רוב האנשים נוסעים לטיולי סליחות בירושלים, אבל אני רציתי לקחת לכיוון קצת אחר. צפת הייתה אחת מערי הקודש. בשונה מירושלים, אין לה ההילה של הכותל המערבי, אבל יש לה הייחודיות שלה, הקשורה למקובלים שחיו בה".

 

שרונה: המקום הנכון

יש חיים בים המוות

 

לקהילת מטיילים ביחד: לחצו



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בטיולים

טיול שיט מאורגן בספינת תענוגות למרכז אמריקה

מרכז אמריקה הוא יעד שמשלב בתוכו הכל מהכל: גם את האורבניות של ערי ארה"ב התוססות כמו לוס אנג'לס ומיאמי, וגם את...

לקריאת הכתבה
אירופה והאיים הקנריים: מפתיע ומרגש

למעלה
חזרה