חזרה למגזין אוכל

חסה ברוטב שמנת

תחליף סלט מקורי וגם שובה-עין. חצי שעה של הכנה - ותזכו לשבחים על המקוריות
מערכת מוטק'ה 13/04/07
חסה ברוטב שמנת

המרכיבים (4 מנות)
3/4 כוס שמנת מתוקה 15% 1/2 כוס מיונז 1/4 כוס בצל קצוץ דק (בערך בצל אחד) 2 כפות עירית קצוצה דק 1 כף מיץ לימון טרי 1/2 כפית מלח גס 1/4 כפית פלפל טרי (גרעינים) 1/4 כפית מלח סלרי 1 חסה ללא הלב 1/2 כוס עגבניות שרי חצויות
אופן ההכנה
1. [u]הרוטב[/u]: ערבבו את השמנת, המיונז, הבצל, העירית, מיץ הלימון, המלח הגס, הפלפל ומלח הסלרי בקערה קטנה. כסו עם ניילון וקררו במקרר, כחצי שעה. 2. חיתכו את החסה לאורך לרבעים. הניחו כל רבע בצלחת. פזרו על כל רבע את הרוטב וקשטו בפלחי העגבניות.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה