חזרה למגזין אוכל

טועמים יינות, נהנים מסטייקים אורגניים

וגם: הוארך פסטיבל האוכל הכפרי באזור יואב-יהודה, מחליפים שמן בחומוס, ו"מוזס" פותחת סניף רביעי
אורית הראל 07/03/09
טועמים יינות, נהנים מסטייקים אורגניים

צילום: Shutterstock 


נשתה לחיים:
ביום שישי 13 במארס מזמינים חברת סגל והיינן שלה, אבי פלדשטיין, חובבי יין לטעימת מגוון מיינות החברה בבית איש ענבים ביפו העתיקה, רח' מזל שור 9. הטעימה תיערך בין השעות 11:00-16:00 ובמסגרתה יוכלו הטועמים ללגום בין היתר מיינות מרום גליל פיוז'ן, מרום גליל סינגל, רכסים קברנה סוביניון, מרלו וארגמן, קברנה לא מסונן. מחיר הטעימה, שכוללת כיבוד קל: 35 שקל. מי שיקנה במקום מיינות החברה, יוחזר לו מחיר הטעימה.


החלפת שמן:
חברת שטראוס הודיעה השבוע כי היא מחליפה את השמן בסלטי אחלה – משמן סויה עד כה לשמן קנולה מעכשיו. ההחלפה נועדה לשיפור ערכים תזונתיים ובריאותיים של סדרת המוצרים תוך שמירה על טעמם, מבטיחים בחברה. עוד הכריזו מטעם שטראוס כי החברה פיתחה מתכון חדשני לחומוס אחלה, שבו יש 30 אחוז פחות שומן. וכל השיפורים הללו, כך מבטיחים שם, מוצעים ללקוחות באותם המחירים שהיו עד כה.

אדום אורגני:
חברת אדמה, המתמחה במוצרי מזון אורגניים, משיקה סדרת מוצרי בשר בקר אורגניים. החברה מתחייבת כי הבשר שבו מדובר בא מעדרי בקר שזכו לרעות בחופשיות בשטחי מרעה נרחבים, שהוא נקי מתוספות מלאכותיות, מאנטיביוטיקה, מהורמונים ומחומרים משמרים, ומתאים לצלייה על האש, לבישול בקדרה או לאפייה בתנור. שישה מוצרים מוצעים בסדרה: המבורגר, קציצות מזרחיות, קבב ביתי, בשר בקר טחון, גולש וסטייק אנטריקוט פרוס במארזים של 400-600 גרם ובמחירים של 50-120 שקל לקילו, בהתאם למוצר.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

הפסטיבל נמשך:
הגשם שירד עלינו בשבוע שעבר האריך את פסטיבל האוכל הכפרי התשיעי באזור יואב-יהודה בשני סופי שבוע נוספים, עד ה-28 במארס. לכל מי שמחפש לטעום טעמים שונים של אוכל אתני ממטבחים שונים בין פריחות שוודאי מרהיבות עכשיו עוד יותר בזכות הגשם.



תחנת מוזס:
רשת המסעדות בטעם אמריקני "מוזס", שלה שלושה סניפים, בשדרות רוטשילד בתל-אביב, בהרצליה פיתוח וברמת החיל, פותחת סניף רביעי וקצת אחר בצפון דיזנגוף בתל אביב (מספר 293, ליד הנמל): "מוזס סטיישן" ייקרא שמו ובעליו מצהירים כי ייחודו יהיה במיצובו כדיינר אמריקני שבו יושם דגש על זמן הכנה מינימלי לצד מרכז משלוחים טייק-אוויי. התפריט יישען בעיקר על ההמבורגר הקלאסי של הרשת, והרעיון הוא שאפשר יהיה לעצור להמבורגר כזה, זריז במיוחד. הבעלים טוענים שזו בעצם ראשיתה של תת-רשת, שסניפים נוספים שלה ייפתחו בפריסה ארצית בעוד שנה וחצי. בתיאבון.

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

5 קוקטיילים אלכוהוליים משמחים

החום הלוהט ואחוזי הלחות הנושקים לשמיים כאן כדי להישאר, לפחות עד ספטמבר. זה הזמן לשתות קוקטייל אלכוהולי...

לקריאת הכתבה
קוקטיילים משגעים לחורף חם

החורף הוא זמן טוב להכין קוקטייל נעים וצבעוני, כזה שישמח את הגוף ויחמם את הנפש. כי אין כמו כוסית עם קוקטייל...

לקריאת הכתבה
לבן או אדום? מדריך לקניית יין

את המנות שיוגשו לשולחן כבר התחלתם להכין, דודה מירי תביא קינוח ורגע, איזה יין נגיש? ובכלל, כמה יין נצטרך...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה