חזרה למגזין אוכל

טיפים מקסימים לכל מטבח

אלה העצות שעוברות מפה לאוזן ברשת מפי אנשים מנוסים. כדאי לגזור ולשמור
מערכת מוטק'ה 07/06/07
טיפים מקסימים לכל מטבח

מדוע כדאי להניח כמה קוביות סוכר בתוך כלי האחסון של הגבינה הצהובה?
כי כשמאחסנים את הגבינה בכלי אחסון אטום בתוספת 2-3 קוביות סוכר - הסוכר סופח לתוכו את הלחות ומונע היווצרות עובש על הגבינה הצהובה.
מדוע אסור לאחסן מלפפונים ועגבניות באותו תא אחסון?
כי העגבניות פולטות גזים שגורמים למלפפונים להרקיב מהר.
מדוע אסור לאחסן תפוחי עץ יחד עם פירות וירקות?
כי תפוחי עץ פולטים גזים שגורמים לירקות ולשאר הפירות להירקב.
מדוע צריך לאחסן ביצים עם השפיץ כלפי מטה?
כי איחסון ביצים עם השפיץ כלפי מטה שומר על טריות הביצים זמן רב.
מדוע כדאי לאחסן צנוניות בכלי עם מים במקרר?
כי המים שומרים על צנוניות טריות ופריכות זמן רב מאוד. מאותה סיבה כדאי להכניס גם צנוניות שהצטמקו למים קרים. הנוזלים מחזירים לצנוניות את הפריכות והטריות שאבדו להן.
מדוע כדאי להניח פרוסות תפוחי עץ או תפוחי אדמה לא מבושלים בתא בו שומרים לחם?
כי אם מוסיפים לתא הלחם כמה פרוסות תפוחי עץ, או תפוחי אדמה לא מבושלים, הלחם שומר על טריות וטעם זמן רב מן הרגיל.
מדוע כדאי להניח חצי תפוח אדמה בתוך המקרר?
כי אם יש במקרר ריח לא נעים של מזון ומיני תבשילים ששהו בו, תפוח אדמה חצוי מעלים את הריח. ליתר ביטחון, כדאי להחליף את תפוח האדמה מדי שלושה ימים.
מדוע כדאי להניח עלי דפנה בתוך שקיות הקמח, האורז ושאר מצרכים שחרקים אוהבים?
כי עלי דפנה מבריחים חרקים ומזיקים ממוצרי המזון. על ידי הנחת עלי דפנה בתוך המוצרים ועל המדף בין המוצרים אנחנו מונעים מהם להשתכן שם. כדאי להחליף את עלי הדפנה כל שלושה חודשים בעלי דפנה חדשים".
מדוע כדאי לפזר כמה מסמרי ציפורן על השיש ומתחת לכיור?
כי זה מבריח נמלים.
תגובות  2  אהבו 

28/08/16
שמתי צנונית מקומטת ומושית במים קרים והיא הפכה לקשיחה ורעננה.. זה עובד! מטבחים , מטבחים יוקרתיים , מטבח פרובנס...
שמתי צנונית מקומטת ומושית במים קרים והיא הפכה לקשיחה ורעננה..

זה עובד!







מטבחים , מטבחים יוקרתיים , מטבח פרובנס
10/02/19
ניסיתי לשים ציפורן על השיש במטבח שלי וזה העלים את מכת הנמלים שהייתה לי. מדהים! המטבח המעוצב שלי שנעלמו ממנו הנמלים...
ניסיתי לשים ציפורן על השיש במטבח שלי וזה העלים את מכת הנמלים שהייתה לי. מדהים!







המטבח המעוצב שלי שנעלמו ממנו הנמלים
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?

אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...

לקריאת הכתבה
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות

הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...

לקריאת הכתבה
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר

כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה