חזרה למגזין אוכל

טפיוקה ותמר עם מרציפן

הפעם ניתן מקום של כבוד לקינוחים טעימים ואפילו די בריאים. טפיוקה ותמר עם מרציפן. גלי לופו אלטרץ מ"סדנאות בישול בריא" תלמד אותנו כיצד להכין. אם להודות על האמת, הטפיוקה המרעננת קיבלה אצלנו את אות הקינוח המצטיין. נסו בעצמכם
מערכת BeOK 30/04/12
טפיוקה ותמר עם מרציפן

קינוח טפיוקה

להרתיח סיר עם מים, להוסיף חצי כוס גרגרי טפיוקה קטנים. לבשל 20 דקות תוך ערבוב ולסנן.
לטחון עם בלנדר מוט 1 כוס אננס משומר עם 1 כוס חלב קוקוס וכפית תמצית וניל אמיתית.
לערבב את הטפיוקה עם האננס הטחון ולהגיש צונן עם פירות אקזוטיים חתוכים (מנגו, פיטאיה, פסיפלורה וכד').

חלב קוקוס - אם רוצים לעשות בבית


רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק


טוחנים בבלנדר מוט חצי כוס קוקוס יבש עם כוס וחצי מים רותחים, מניחים להתקרר וסוחטים דרך מגבת בד (חיתול נקי או מפית אוכל).

3. חותכים כל מרציפן לארבעה חלקים שווים ומניחים במנז'ט קטנטן.

בתאבון!

גלי לופו אלטרץ - סדנאות בישול בריא www.cookingcoach.co.il 052-8924766




לכל מתכוני מוטק'ה:
לחצו



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה