טפיוקה ותמר עם מרציפן

קינוח טפיוקה
להרתיח סיר עם מים, להוסיף חצי כוס גרגרי טפיוקה קטנים. לבשל 20 דקות תוך ערבוב ולסנן.
לטחון עם בלנדר מוט 1 כוס אננס משומר עם 1 כוס חלב קוקוס וכפית תמצית וניל אמיתית.
לערבב את הטפיוקה עם האננס הטחון ולהגיש צונן עם פירות אקזוטיים חתוכים (מנגו, פיטאיה, פסיפלורה וכד').
חלב קוקוס - אם רוצים לעשות בבית
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
טוחנים בבלנדר מוט חצי כוס קוקוס יבש עם כוס וחצי מים רותחים, מניחים להתקרר וסוחטים דרך מגבת בד (חיתול נקי או מפית אוכל).3. חותכים כל מרציפן לארבעה חלקים שווים ומניחים במנז'ט קטנטן.
בתאבון!
גלי לופו אלטרץ - סדנאות בישול בריא www.cookingcoach.co.il 052-8924766
לכל מתכוני מוטק'ה:
לחצו
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....