חזרה להכסף שלי

כשאתם מתנגדים לחידוש אוטומטי של הביטוח

ביטוח הרכב/דירה שלכם עומד לפוג, אבל למרות שאין בכוונתכם להמשיך עם אותה חברת ביטוח - אתם מקבלים מכתב ממנה שבו הם מודים לכם על שבחרתם להמשיך איתה. מה עושים נגד חידוש אוטומטי של הביטוח?
אמון הציבור 28/10/08
כשאתם מתנגדים לחידוש אוטומטי של הביטוח
ביטוחי רכב ודירה עומדים לפוג ואתם מודיעים לסוכנות הביטוח לא תודה, אנחנו לא מעוניינים להמשיך איתכם. מבררים בחברות אחרות, מתלבטים, משווים מחירים. יומיים לפני תום הביטוח אתם מקבלים מכתב מחברת הביטוח ? אנו מודים לכם על שבחרתם להמשיך איתנו. בחרנו? סליחה? זו שיטת החידוש האוטומטי של ביטוחים. אתם רוצים להפסיק, הם מעוניינים להמשיך. לעיתים צרכנים מגלים חודשים לאחר מועד החידוש שהם משלמים לשתי חברות במקביל כיוון שחברת הביטוח הנעזבת חידשה את הפוליסה ללא ידיעתם. התופעה של חידוש אוטומטי בביטוחים קיימת בסוגי הביטוח שיש לחדש מדי שנה, בעיקר ביטוחי רכב וביטוחי נכס. חברות הביטוח משתדלות להשאיר אצלן כמה שיותר מבוטחים ולשם כך נוקטות בשיטת הביטוח האוטומטי. במשך שנים ניסו חברות הביטוח להכשיר את צורת פעולה זו - של חידוש חוזה הביטוח באופן אוטומטי ללא הסכמה מפורשת של הצרכן (כלומר חידוש אוטומטי אלא אם נאמר אחרת)- בטענה כי אי חידוש הביטוח עלול לפגוע קשות בצרכנים שעלולים להשאר ללא ביטוח חובה לרכב וכי אין לסמוך על הצרכנים שימלאו את אחריותם לבטח את עצמם.


בתוספת לתקנות הפיקוח על עסקי ביטוח (תנאי חוזה לביטוח רכב פרטי), תשמ"ו-1986 בסעיף 21 נקבע שעל החברה לקבל הסכמה בכתב מהצרכן לצורך הארכת תוקף הפוליסה לרכב פרטי. על פי תלונות שמתקבלות במוקד התלונות של ארגון אמון הציבור כלל זה פעמים רבות אינו מיושם וצרכנים רבים נופלים בפח שבו הם גם משלמים עבור הביטוח הקודם שביטלו וגם עבור הביטוח החדש שעשו. חברות הביטוח מחזירות את דמי הביטוח ששולמו ביתר כאשר הדבר קורה, אך הבעיה היא בשיטת ה"מצליח" וחוסר הידיעה של ציבור הצרכנים לכפל הביטוח שהוא משלם. חשוב לציין כי אותן התקנות קובעות שאם יש כפל ביטוח ? שני המבטחים אחראים כלפי הצרכן. בנוסף לכך, על פי התקנות, ההסכמה להארכה נדרשת בכתב. זאת בעוד ולמיטב ידיעתנו פעמים רבות גם ביטוחים וגם חידושים והסכמה להם מתבצעים בעל פה. בפועל ? אינטרס החברות בחידוש אוטומטי הוא צמצום התחרות הנוצרת מדי שנה כאשר הלקוח ניגש לבחור אצל מי יבצע את הביטוח בשנה הבאה. בארגון "אמון הציבור" מתקבלות תלונות צרכנים בנושא, דוגמא לכך ניתן לראות בסיפורה של ג', אשר עם התקרב חידוש מועד הביטוח המקיף לרכב הודיעה לחברה כי אינה מעוניינת להמשיך לבטח את רכבה אצלם. במהלך חודש וחצי לא הפסיקו נציגי החברה להתקשר אל ג' עם הצעות שונות ומשונות, בכל שיחה היא הבהירה להם כי אינה מעוניינת להמשיך את הביטוח אצלם. מספר ימים לפני תום המועד קיבלה ג' מכתב המודה לה כי בחרה להמשיך לבטח את רכבה בחברה. התלונה מתייחסת לחידוש אוטומטי של הביטוח המקיף, דבר המפריך את כל טענות חברות הביטוח על סכנה לצרכנים שעלולים להשאר בלי ביטוח חובה (הדרוש על פי חוק).
עוד עצות צרכניות:

היזהרו מהונאה טלפונית


לקוחות YES רשאים לדרוש את כספם


רשימת אתרים צרכניים מועילים


כמה עולה החיוג האוטומטי של בזק


גימלאים פטורים מאגרת הרדיו והטלוויזיה השנה


איך למצוא את המסלול הסלולרי הכדאי ביותר?


לפני שאתם חותמים על חוזה עם ספק שירותים


מה חשוב לדעת לפני שקונים באינטרנט


כל השיטות לחסוך בחשמל


משקפיים ואופטיקה - חשוב לדעת ולהיזהר


טוענים מתנדבים ייצגו צרכנים בתביעות קטנות


מסירת פרטי אשראי לעיסקה - האם אתם בטוחים?


חניה - כמה זה עולה ומה הכי משתלם?


חוק התנתקות משירותים ממושכים

להתייעצות עם פורום הצרכנות של מוטק'ה בשיתוף אמון הציבור -
לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בהכסף שלי

איך להיזהר מעקיצות נדל"ן?

עד גיל 40 ניסתה טובה רוכברגר-מאיר (63) להקים עסקים, בעיקר בתחום ההלבשה, ו"בכל פעם זה היה כישלון מפואר", היא...

לקריאת הכתבה
כך תחסכו כסף בתשלום החשבונות השוטפים

רובנו מודעים למושג כלכלה נבונה, שהמוטו שלה הוא "לא צריכים - לא צורכים". אבל מה קורה עם החשבונות השוטפים,...

לקריאת הכתבה
מחברים את האזרחים הוותיקים לדיגיטל

בעשור האחרון חלה עלייה משמעותית מאוד בקרב האזרחים הוותיקים בשימוש במחשב בכלל ובאינטרנט בפרט: לפי סקר...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה