לא רק לטבעונים

גזרים וסלקים זעירים מזוגגים עם נענע. המתכון בהמשך
"הספר הזה אינו מיועד רק לטבעונים", מדגיש בני סיידא בספרו החדש "אוכל טבעוני טעים ומהיר", המציע לנו מתכונים מהירי הכנה ללא מזון מן החי. ההיצע מגוון ומפתה, וכך גם התמונות: מתכונים של אוכל אמיתי, טוב, ביתי, ופשוט, כמו העגבניות הממולאות המככבות על עטיפת הספר. ויש גם סלטים, מרקים, מאפים, דגנים וקטניות, תבשילי ירקות, וקינוחים. אז הבריאות פה היא רק בונוס.
הטבעונות היא לא טרנד חולף, אלא תוצאה של הבנה עמוקה. יותר ויותר אנשים מבינים שצריך לשמור על הטבע והם לא רוצים לקחת חלק בהתעללות ובניצול בעלי החיים, וגם המרכיב הבריאותי משחק כאן תפקיד לא קטן. גם בני סיידא חושב שהגוף כבר לא מעכל קילו צלעות בקר או עוגת שוקולד עתירת חמאה וקצפת ופותח ב: "נער הייתי וגם בגרתי... וזה קרה גם לי. העדפותי הקולינריות עברו שינוי תהומי". ומסיים ב: "לכו בעקבותי. אני בטוח שתיהנו ותרצו עוד". ולי נראה - במיוחד אחרי עיון בספר - שהוא בהחלט צודק.
לקהילת אוכל: לחצו |
כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...
השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...
מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...