מאכלי עדות: בוליווד מגיעה למטבח
הודו היא ארץ ענק עם שפע תרבויות ואזורים, כשהמטבח ההודי משקף את הרבגוניות הזו. הישראלים מכירים (אם הם מכירים) את המטבח ההודי בעיקר דרך ההיצע של "טנדורי". הנה עוד סגנונות (הקרי עדיין שם)
מערכת מוטק'ה
12/01/07
טאנג'י צ'יקן קרי
4 מנות [u]המרכיבים[/u] 450 גר' חתיכות עוף ללא עור וללא עצמות 1 כף עלי קוסברה 1 כפית כמון 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית אבקת פלפל צ'ילי 1/4 כפית כורכום 2 כפות יוגורט נקי 1 כף מיץ לימון 1 כפית רוטב סויה 3/4 כפית מלח 2 שיני שום 1 כפית ג'ינג'ר 1/2 כוס אבקת כוסברה [u]אופן ההכנה[/u] 1. חממו 1/2 כוס שמן במחבת שטוחה וטגנו את חתיכות העוף עד ששני הצדדים ישחימו מעט. הסירו מהאש והניחו בצד. 2. בשארית השמן טגנו את הג'ינג'ר והשום עד שהעסק מריח טוב. הוסיפו את אבקת הכוסברה, הכמון, הצ'ילי, הפלפל השחור ובחשו היטב. הוסיפו את היוגורט, מיץ הלימון, רוטב הסויה, המלח, העוף ו-2 כוסות מים. בשלו כשהמחבת מכוסה במשך 20 דקות על אש קטנה עד שהבשר רך. 3. קשטו עם עלי כוסברה והגישו על מצע אורז.
פלפלים ירוקים ממולאים (סימייה מירש)
4 מנות

תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות