מיקפא חלבה ופקאן סיני
מנה אחרונה חלומית, קרירה וקייצית. ולא פחות חשוב - קלה ומהירה להכנה
עדי יהלום
03/08/07
חומרים
250 גר' חלבה 2 שמנת מתוקה 100 גר' פקאן סיני קצוץ גס
אופן ההכנה
בקערה להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלבה המפוררת דק ואת אגוזי הפקאן הקצוצים, לערבב היטב ולהכניס למקפיא. להגיש צונן
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות