מיקפא חלבה ופקאן סיני
מנה אחרונה חלומית, קרירה וקייצית. ולא פחות חשוב - קלה ומהירה להכנה
עדי יהלום
03/08/07

חומרים
250 גר' חלבה 2 שמנת מתוקה 100 גר' פקאן סיני קצוץ גס
אופן ההכנה
בקערה להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלבה המפוררת דק ואת אגוזי הפקאן הקצוצים, לערבב היטב ולהכניס למקפיא. להגיש צונן
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות