חזרה למגזין אוכל

מיקפא חלבה ופקאן סיני

מנה אחרונה חלומית, קרירה וקייצית. ולא פחות חשוב - קלה ומהירה להכנה
עדי יהלום 03/08/07
מיקפא חלבה ופקאן סיני

חומרים
250 גר' חלבה 2 שמנת מתוקה 100 גר' פקאן סיני קצוץ גס
אופן ההכנה
בקערה להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלבה המפוררת דק ואת אגוזי הפקאן הקצוצים, לערבב היטב ולהכניס למקפיא. להגיש צונן
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
3 מתכונים חגיגיים לשבועות

החג הכיפי ביותר בלוח השנה, לפחות לטעמנו, עוד רגע כאן, ואנחנו כל כך לא מדברים על פורים. ארוחות החג המכופתרות...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה