מנביטים ואוכלים

סויה. צילומים: Shutterstock
לנבטים התוודענו עם פריצת האוכל הסיני ארצה, אי שם בשנות השמונים של המאה הקודמת. בתחילה רק נבטי השעועית הלבנים והבשרניים, ובעקבותיהם נבטים של ירקות אחרים, בשלל צורות וגדלים וגם "נבטוטים", שהם נבטים צעירים יותר. מלבד טעמם הרענן והפיקנטי והאפשרות להפוך באמצעותם כל סלט לחגיגה, הנבטים הם תוספת בריאה מאוד לתפריט.
לפורום תזונה: לחצו |


בתחילת הסתיו אנחנו מתחילים לראות אצל הירקן, בשוק ובסופרמרקטים שפע של ירקות כתומים. זוהי שעתה היפה של...
אצלנו בבית זה כבר הפך לנוהל: בכל יום חמישי, לפני שנכנסים לסוף השבוע ולפני שמכניסים הביתה את הקניות לשבת,...
סעודת ראש השנה אינה שלמה בלי הרימון ובלי הברכה "שירבו זכויותינו כרימון", בסוכות הוא מוצג כקישוט כאחד...