חזרה למגזין אוכל

מתכון זריז: רבעי עוף צלויים ובצלצלים

אין משפחה שלא תלקק את האצבעות. 5 דקות הכנה, 55 דקות בתנור ? והנה זה יוצא, לשמחתם של כל הילדים והמבוגרים גם יחד. פשוט וטעים
מערכת מוטק'ה 13/04/07
מתכון זריז: רבעי עוף צלויים ובצלצלים

המרכיבים (4 מנות)
1 כף חמאה ללא מלח, רכה 2 ק"ג רבעי עוף עם העור מלח גס ופלפל טרי (גרגרים) 4 בצלצלים רחבים, מגורענים וחצויים לאורכם
אופן ההכנה
1. חממו מראש את התנור ל-450 מעלות. הברישו קלות בחמאה את תבנית האפייה ואת חלקי העוף. הניחו את העוף בתבנית כשהעור כלפי מעלה, תבלו עם 2 כפיות מלח והפלפל. 2. צלו את העוף 20 דקות. הוציאו מהתנור. ארגנו בזהירות את הבצלצלים, עם הצד החתוך כלפי מטה, סביב העוף, תבלו את הבצלצלים עם מלח ופלפל. החזירו לתנור. המשיכו לצלות, כשאתם מרטיבים את העוף מדי פעם עם מיצי העוף, עד שמד חום לבישול המוכנס לירך העוף (זהירות מהיתקלות בעצם) מראה 165 מעלות והבצלצלים רכים ומקבלים גוון מוזהב - בערך עוד 20 דקות. העבירו למגש וכסו באופן רופף עם נייר מתכת. הניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה