חזרה למגזין אוכל

מתכון זריז: רבעי עוף צלויים ובצלצלים

אין משפחה שלא תלקק את האצבעות. 5 דקות הכנה, 55 דקות בתנור ? והנה זה יוצא, לשמחתם של כל הילדים והמבוגרים גם יחד. פשוט וטעים
מערכת מוטק'ה 13/04/07
מתכון זריז: רבעי עוף צלויים ובצלצלים

המרכיבים (4 מנות)
1 כף חמאה ללא מלח, רכה 2 ק"ג רבעי עוף עם העור מלח גס ופלפל טרי (גרגרים) 4 בצלצלים רחבים, מגורענים וחצויים לאורכם
אופן ההכנה
1. חממו מראש את התנור ל-450 מעלות. הברישו קלות בחמאה את תבנית האפייה ואת חלקי העוף. הניחו את העוף בתבנית כשהעור כלפי מעלה, תבלו עם 2 כפיות מלח והפלפל. 2. צלו את העוף 20 דקות. הוציאו מהתנור. ארגנו בזהירות את הבצלצלים, עם הצד החתוך כלפי מטה, סביב העוף, תבלו את הבצלצלים עם מלח ופלפל. החזירו לתנור. המשיכו לצלות, כשאתם מרטיבים את העוף מדי פעם עם מיצי העוף, עד שמד חום לבישול המוכנס לירך העוף (זהירות מהיתקלות בעצם) מראה 165 מעלות והבצלצלים רכים ומקבלים גוון מוזהב - בערך עוד 20 דקות. העבירו למגש וכסו באופן רופף עם נייר מתכת. הניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה

אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...

לקריאת הכתבה
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים

ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...

לקריאת הכתבה
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת

אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה