חזרה למגזין אוכל

מתכון: מרק חרירה חורפי

כשקר בחוץ ששת שצ מבשל מרק חרירה - מרק חורפי סמיך, עשיר בקטניות ובשורשים, משביע, מזין ומאוד פשוט להכנה
ששת שצ 08/12/14
מתכון: מרק חרירה חורפי
מתכון: מרק חרירה חורפי

צילום: ששת שצ

 

המרכיבים:
2 כוסות שעועית קפואה
2 כוסות חומוס קפוא
1 כוס עדשים ירוקות שהושרו במים
1 כוס עדשים אדומות שטופות
1 בצל
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 גזר פרוס
4 גבעולי סלרי עלים
חצי צרור פטרוזיליה
2 כפות אבקת מרק עוף
בשר בקר או עצמות וכנפיים עוף
כוס אטריות דקות
10 כוסות מים לערך
כפית כורכום
קורט כמון
מעט פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:
מבשלים את כל המרכיבים למעט הפטרוזיליה שלוש שעות בערך. מוסיפים את הפטרוזיליה, מביאים לרתיחה ומגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

   

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

  

עוד על אוכל ומתכונים:

מרק תרד מוקרם טבעוני

מרק קרופניק

מרק סלרי סמיך

עוגת בננות

קציצות עדשים וכוסברה

מתכון למרק ברוקולי עשיר ומזין

יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה