מתכון: מרק חרירה חורפי

צילום: ששת שצ
המרכיבים:
2 כוסות שעועית קפואה
2 כוסות חומוס קפוא
1 כוס עדשים ירוקות שהושרו במים
1 כוס עדשים אדומות שטופות
1 בצל
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 גזר פרוס
4 גבעולי סלרי עלים
חצי צרור פטרוזיליה
2 כפות אבקת מרק עוף
בשר בקר או עצמות וכנפיים עוף
כוס אטריות דקות
10 כוסות מים לערך
כפית כורכום
קורט כמון
מעט פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את כל המרכיבים למעט הפטרוזיליה שלוש שעות בערך. מוסיפים את הפטרוזיליה, מביאים לרתיחה ומגישים.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....