מתכונים לחגים: כתף עגל וכרובית ממולאת

כאן הוא מלהטט בין יצירתיות מתפרצת וחיפוש אחר חידושים לבין שורשיו במטבח המזרח אירופי המסרבים להינתק. "אני משלב בין האוכל הביתי הבסיסי ביותר לבין מנות גורמה מתוחכמות. יש ממולאים מיוחדים, כמו אחת ממנות הדגל שלי, חצי כרוב ממולא בבשר עגל ומשמשים במבנה שכבות, או כרובית ממולאת בבשר ברוטב עגבניות שרי (המתכון בהמשך) ועוד".
אחד הדברים שעליהם גאוותו עליהם הוא היכולת והנכונות שלו לקרוא את הרצונות של לקוחותיו. "כשף של מעדנייה, בניגוד לשף של מסעדה, אני כל הזמן באינטראקציה ישירה עם הלקוחות ומאוד חשוב לי לקבל מהם משוב ולהתאים את עצמי לרצונות שלהם. הם משתפים אותי בלבטים ובתכנון של הארוחה או האירוע, וזו יכולה להיות ארוחה רומנטית להצעת נישואין, קוקטייל לאנשי עסקים או ארוחת חג. מגיע אלי גם הרבה קהל מבוגר שקשה לו או שנמאס לו לבשל, אבל רוצה להמשיך ליהנות מבישול איכותי".
לקהילת אוכל:
לחצו
לכל מתכוני מוטק'ה:
לחצו
אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...
הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...
כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...