מתכונים לחגים: כתף עגל וכרובית ממולאת

כאן הוא מלהטט בין יצירתיות מתפרצת וחיפוש אחר חידושים לבין שורשיו במטבח המזרח אירופי המסרבים להינתק. "אני משלב בין האוכל הביתי הבסיסי ביותר לבין מנות גורמה מתוחכמות. יש ממולאים מיוחדים, כמו אחת ממנות הדגל שלי, חצי כרוב ממולא בבשר עגל ומשמשים במבנה שכבות, או כרובית ממולאת בבשר ברוטב עגבניות שרי (המתכון בהמשך) ועוד".
אחד הדברים שעליהם גאוותו עליהם הוא היכולת והנכונות שלו לקרוא את הרצונות של לקוחותיו. "כשף של מעדנייה, בניגוד לשף של מסעדה, אני כל הזמן באינטראקציה ישירה עם הלקוחות ומאוד חשוב לי לקבל מהם משוב ולהתאים את עצמי לרצונות שלהם. הם משתפים אותי בלבטים ובתכנון של הארוחה או האירוע, וזו יכולה להיות ארוחה רומנטית להצעת נישואין, קוקטייל לאנשי עסקים או ארוחת חג. מגיע אלי גם הרבה קהל מבוגר שקשה לו או שנמאס לו לבשל, אבל רוצה להמשיך ליהנות מבישול איכותי".
לקהילת אוכל:
לחצו
לכל מתכוני מוטק'ה:
לחצו
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...