מתכוני חצילים באדום ולבן
אפשר לטגן את החצילים, למלא אותם, לאפות או לכבוש. אבל הכי פשוט להפוך אותם לסלט, אדום או לבן, ועים ומרענן
עדי כץ
03/07/14

חצילים באדום ולבן
סלט חצילים, הגרסה האדומה. צילומים: Shutterstock
גם החציל, כמו העגבנייה, הפלפל והמלפפון, הוא בהגדרתו הבוטנית פרי ולא ירק, אבל בוטניקה לחוד ומסורת לחוד. החציל נתפס כחבר באגף הירקות, ולמעט הריבות שרוקחים מחלק מזניו, הוא מככב בסלטים ובתבשילים ולא במנות אחרונות. בצורתו הטבעית הוא אמנם בלתי אכיל, אבל כחומר גלם הוא רב גוני וניתן לרסק, לפרוס או למלא אותו, לטגן, לקלות, לאדות, לצלות או לאפות.
לקהילת אוכל: לחצו |
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים
סייר תמונות