מתכוני פירות יבשים

פסטייה מרטקאית עם עוף ופירות יבשים. צילום: בועז לביא
קפה מיכל ברחוב דיזנגוף פינת ז'בוטינסקי בתל אביב הוא מקום ותיק. לאחרונה נוסף למקום תפריט אוכל ממש, ולכבוד ט"ו בשבט קיבלנו מהשף של בית הקפה, אמיר בוגן, שני מתכונים עם פירות יבשים.
פסטייה מרוקאית
מרכיבים (ל-20 יחידות):
יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....