חזרה למגזין אוכל

מתכוני שבועות 1: בטעם איטלקי

שלושה מתכוני פסטות על בסיס רביולי וטרטוליני עשירים וטעימים מבית שטראוס
מערכת מוטק'ה 21/05/07
מתכוני שבועות 1: בטעם איטלקי
[u]
רביולי גבינה וטפנד זיתים עם רוטב שקדים ויין לבן
[/u]
חומרים
1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתים [u]המצרכים הדרושים לרוטב[/u] 100 גרם שקדים פרוסים 100 גרם חמאה 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות כף פטרוזיליה קצוצה 1 כוס יין לבן
אופן ההכנה
[u]הכנת הרביולי[/u] מרתיחים כ?8 כוסות מים ל?400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף). [u]הכנת השאר[/u] ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.


[u]
טורטליני גבינה ועגבניות מיובשות ברוטב פלפלים קלויים
[/u]
החומרים
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני נפוליטני במילוי גבינה ועגבניות מיובשות. [u]חומרים לרוטב[/u] 4 פלפלים אדומים 2\1 כפית פלפל 100 גרם חמאה 2 שיני שום כתושות מלח ופלפל
אופן ההכנה
[u]אופן הכנת הטורטליני[/u] מרתיחים כ?8 כוסות מים ל?400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף). [u]הכנת הרוטב[/u] קולים את ארבעת הפלפלים על האש או בתנור. מניחים בתוך שקית ניילון לאחר הקלייה "להזיע" כ?15 דקות וקולפים. קוצצים דק. במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים את הפלפלים והשום, מטגנים קלות ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומגישים. [u]
טורטליני גבינה מעושנת עם רוטב אגוזי מלך
[/u]
החומרים
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת. [u]מצרכים לרוטב[/u] 150 גרם אגוזי מלך 2 כפות פרמזן 2 כפות שמן זית 50 גרם חמאה 1 שמנת מתוקה יטבתה מלח ופלפל
אופן ההכנה
[u]הכנת הטורטליני[/u] מרתיחים כ?8 כוסות מים ל?400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף). [u]הכנת הרוטב[/u] יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפידים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ביחד, מפזרים את הפרמזן ומגישים.


תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה