חזרה למגזין אוכל

נתחי חזיר ממולאים בצימוקים ולחם

מתכון תאווה אמיתי, קל להכנה וזריז שאף נכד לא יאמר לו לא, וגם לא יתר בני המשפחה
מערכת מוטק'ה 13/04/07
נתחי חזיר ממולאים בצימוקים ולחם

המרכיבים
4 פרוסות לחם מקמח מלא, חתוכות לקוביות 1/4 כוס צימוקים 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, גזוזה דק 2 כפות חמאה מותכת מלח גס וגרגרי פלפל 4 נתחי בשר חזיר ללא עצם (170-230 גר' כל אחת, 2 ס"מ עובי) 1 כף סוכר חום-בהיר
אופן ההכנה
1. חממו את הגרילר, כשהרשת נמצאת במרחק 10 ס"מ מהפחמים/גוף להט. הניחו את נתחי הבשר כשהם עטופים בנייר כסף. בקערה בינונית ערבבו את הלחם, הצימוקים, הפטרוזיליה, החמאה וכף מים. תבלו את המילוי במלח ופלפל וערבבו. 2. סדרו את נתחי בשר בתבנית אפייה. עם מספרי חיתוך לבשר צרו כיס עמוק בכל נתח (הקפידו שלא לחתוך את כל הנתח עד לצידו השני, כדי שהמילוי לא ייצא), מלאו במילוי. לחצו על כל נתח כדי לדחוס את המילוי ושטחו אותו ככל האפשר. תבלו את הנתחים עם מלח ופלפל, וזרו מלמעלה את הסוכר החום. 3. צלו מבלי להפוך את הנתחים עד שהבשר משחים קמעא מצידו החיצוני ומקבל גוון עמום בתוכו (8-10 דקות). מומלץ להגיש עם שעועית צרפתית בפרמזן (

לחץ לקבלת המתכון

)
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה

אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...

לקריאת הכתבה
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים

ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...

לקריאת הכתבה
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת

אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה