נתחי חזיר ממולאים בצימוקים ולחם
מתכון תאווה אמיתי, קל להכנה וזריז שאף נכד לא יאמר לו לא, וגם לא יתר בני המשפחה
מערכת מוטק'ה
13/04/07

המרכיבים
4 פרוסות לחם מקמח מלא, חתוכות לקוביות 1/4 כוס צימוקים 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, גזוזה דק 2 כפות חמאה מותכת מלח גס וגרגרי פלפל 4 נתחי בשר חזיר ללא עצם (170-230 גר' כל אחת, 2 ס"מ עובי) 1 כף סוכר חום-בהיר
אופן ההכנה
1. חממו את הגרילר, כשהרשת נמצאת במרחק 10 ס"מ מהפחמים/גוף להט. הניחו את נתחי הבשר כשהם עטופים בנייר כסף. בקערה בינונית ערבבו את הלחם, הצימוקים, הפטרוזיליה, החמאה וכף מים. תבלו את המילוי במלח ופלפל וערבבו. 2. סדרו את נתחי בשר בתבנית אפייה. עם מספרי חיתוך לבשר צרו כיס עמוק בכל נתח (הקפידו שלא לחתוך את כל הנתח עד לצידו השני, כדי שהמילוי לא ייצא), מלאו במילוי. לחצו על כל נתח כדי לדחוס את המילוי ושטחו אותו ככל האפשר. תבלו את הנתחים עם מלח ופלפל, וזרו מלמעלה את הסוכר החום. 3. צלו מבלי להפוך את הנתחים עד שהבשר משחים קמעא מצידו החיצוני ומקבל גוון עמום בתוכו (8-10 דקות). מומלץ להגיש עם שעועית צרפתית בפרמזן (
לחץ לקבלת המתכון
)
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
3 מתכונים חגיגיים לשבועות
החג הכיפי ביותר בלוח השנה, לפחות לטעמנו, עוד רגע כאן, ואנחנו כל כך לא מדברים על פורים. ארוחות החג המכופתרות...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות