חזרה למגזין אוכל

סדנאות בישול בניצוחו של השף גיל קרוא

שיתוף פעולה בין המרכז הקולינרי "צ'ילי פפר" לרשת ENTER לעיצוב הבית מספק הזדמנות חדשה לכל שוחרי הבישול: סדרת סדנאות בישול עם טעמים מכל העולם - מבשרים ועד לסושי, מפונדו ועד בישול מקסיקני
מערכת מוטק'ה 30/04/07
סדנאות בישול בניצוחו של השף גיל קרוא
לא הרחק מצומת מסובים נמצא מתחם ירוק ופסטורלי, בו ממוקמת חנות פריטי העיצוב ENTER, לצד המרכז הקולינארי "צ'יליפפר". עכשיו חוברים שני אלה בהרכב המציע סדנאות בישול חווייתיות לקהל הרחב עם טעמים מכל העולם בהדרכתו של השף גיל קרוא. קרוא רכש את הכשרתו בארה"ב ובהמשך ניהל מספר מסעדות ושירות קייטרינג. בארץ ניתן לראותו בתוכניתה של אודטה. בסדנאות שהוא יעביר בצ'יליפפר הוא מתכוון להעביר חוויה קולינארית של טעמים מכל העולם, מתובלת בהסברים מרתקים ובאווירה מיוחדת. בין הסדנאות המוצעות: סדנת בישול בסגנון איטלקי, סדנת בשרים, סדנת סושי, סדנה בסגנון המזרח הרחוק, סדנת פונדו, סדנת טאפאסים וסדנת בישול מקסיקני. עובי אהרון, בעל המרכז: "החיבור בין ENTER, השמה דגש על עיצוב צעיר וייחודי ומציעה פתרונות מקוריים גם בתחום הבישול וההגשה, לבין המרכז הקולינארי היה טבעי, והוא זוכה להתלהבות רבה מצד חובבי אמנות, חובבי בישול, וגם מצד מאנשים רבים מהאיזור". סדנאות הבישול המוצעות בחודש מאי: 2.5.07, ד', 20:30-23:00 ? בישול מקסיקני 9.5.07, ד', 20:30-23:00- בישול בסגנון המזרח הרחוק 16.5.07, ד', 20:30-23:00- סושי 30.5.07, ד', 20:30-23:00- בישול בשרים [u]מחיר [/u]סדנת בישול: 150 שקל. ואם כבר מגיעים לשם, אפשר למצוא מתנה בראש צעיר ואופנתי, פרי עיצובם של מעצבים צעירים המציגים פרשנות חדשה ולבתי שגרתית לפריטים שימושיים מסביבת החיים היומיומית. [u]פתוח[/u]: א'-ה' 9:30 - 19:00; ימי ו' מ-9:00 עד 16:00. [u]איך מגיעים[/u]: דרך לוד 91, צמוד למשטרת מסובים. [u]לבירור מועדים והרשמה [/u]: 03/5331151
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה