חזרה למגזין אוכל

סלט בצל ירוק

סלט ים תיכוני זריז, טעים ומרענן
ששת שצ 23/04/14
סלט בצל ירוק

צילום: ששת שצ 

 

החומרים:
חצי צרור בצל ירוק
3 גבעולי כרפס צעירים
4 ענפי פטרוזיליה
חצי פלפל אדום
שמן זית
לימון
מלח

 

אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות, מתבלים ומגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:

מתוקים ולא משמינים

סנגריה קרה

קציצות כרישה ועוגיות שקדים

זיתים מבושלים

קערה מלאה בריאות

 

רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  2  אהבו 

ערב טוב תודה על המתכון של הסלט , אני מאוד אוהבת סלטים עם כל הירקות , בשבילי ארוחת ערב סלט ירקות זה ארוחה הכי טעימה ובריאה , תכלו הרבה ירקות הכי בריא , לילה טוב מונירה
סלט זה הכי טוב שיש. אני אוהבת סלט גם כקינוח !
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה