סלט חסה סלנובה
|
צילום: ששת שצ
חסה סלנובה היא חסה מיוחדת ועדינה, המגיעה בשני צבעים. טעמה מעודן, ומקופסה המכילה את שני הצבעים ניתן להכין סלט לארבעה עד שישה סועדים. החסה גדלה בחממות הידרופוניות ללא ריסוס, ולא חייבים לשטוף אותה, אני בכל זאת מכניס אותה בשלמותה לקערת מים קרים, ואז אני מפרק את העלים ובונה זר בקערת ההגשה.
אפשר להכין כל סלט חסה או קומבינציה אפשרית, עם נבטים, שרי או מה שאוהבים, ורוטב ויניגרט טוב.
סלט חסה סלנובה
המרכיבים:
לרוטב:
אופן ההכנה:
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
פשטידת תירס ופטריות עם שמרי בירה
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...