חזרה למגזין אוכל

סלט חסה סלנובה

חסה סלנובה היא חסה מעודנת בשני צבעים. כל סלט חסה יתאים לה. קבלו מתכון קיצי וטעים
ששת שצ 28/07/14
סלט חסה סלנובה
סלט חסה סלנובה

צילום: ששת שצ 

 

חסה סלנובה היא חסה מיוחדת ועדינה, המגיעה בשני צבעים. טעמה מעודן, ומקופסה המכילה את שני הצבעים ניתן להכין סלט לארבעה עד שישה סועדים. החסה גדלה בחממות הידרופוניות ללא ריסוס, ולא חייבים לשטוף אותה, אני בכל זאת מכניס אותה בשלמותה לקערת מים קרים, ואז אני מפרק את העלים ובונה זר בקערת ההגשה.

 

אפשר להכין כל סלט חסה או קומבינציה אפשרית, עם נבטים, שרי או מה שאוהבים, ורוטב ויניגרט טוב.

 

סלט חסה סלנובה

 

המרכיבים:
שתי חסות, ירוקה ומשי ארגמן
5 עגבניות שרי
פלפל קלוי בתחמיץ
פיצוחים קלויים (חמנייה, דלעת וצנובר)

 

לרוטב:
2 כפות חומץ או לימון
כף מיונז
כף חרדל גרגירים
קורט מלח

 

אופן ההכנה:
מסדרים את העלים בזר בתוך קערת הגשה. במרכז מניחים את השרי והפלפל הקלוי.
מפזרים מעל את הפיצוחים.
מערבבים את חומרי הוויניגרט ויוצקים על הסלט.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:

פקילה עם פרגיות

סלט כרובית

פשטידת תירס ופטריות עם שמרי בירה

קייל ממולא בעדשים

מתכוני שוקולד מנצחים

 

רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?

אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...

לקריאת הכתבה
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות

הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...

לקריאת הכתבה
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר

כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה