סלט פיטריות ברוטב סויה
מתכון מקורי וקל, בריא ומהיר. נהדר לנשנוש לפני הארוחה, או כפתרון לגיחת-פתע של המשפחה
עדי יהלום
12/07/07

חומרים
2 סלסלות פיטריות טריות 200 גר' בצל ירוק קצוץ 200 גר' פקאן סיני 3 כפות סויה
אופן ההכנה
1. לחתוך את הפיטריות לקוביות 2. לקצוץ את הבצל הירוק 3. לכתוש את הפקאן בצורה גסה לערבב הכל בקערת סלט יחד עם הסויה ולהגיש (עדיף מקורר). אפשר לקשט עם עלי נענע, כוסברה (למי שאוהב), או ירוקים אחרים.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים
סייר תמונות