סלט פיטריות ברוטב סויה
מתכון מקורי וקל, בריא ומהיר. נהדר לנשנוש לפני הארוחה, או כפתרון לגיחת-פתע של המשפחה
עדי יהלום
12/07/07
חומרים
2 סלסלות פיטריות טריות 200 גר' בצל ירוק קצוץ 200 גר' פקאן סיני 3 כפות סויה
אופן ההכנה
1. לחתוך את הפיטריות לקוביות 2. לקצוץ את הבצל הירוק 3. לכתוש את הפקאן בצורה גסה לערבב הכל בקערת סלט יחד עם הסויה ולהגיש (עדיף מקורר). אפשר לקשט עם עלי נענע, כוסברה (למי שאוהב), או ירוקים אחרים.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות