ספגטי ברוטב חזה אווז
שילוב מנצח - ספגטי וחזה אווז. חידוש מרענן בפה לספגטי הרגיל, נהדר גם לנכדים וגם לכל שוחרי הפחמימות
עדי יהלום
03/08/07
חומרים
: חבילת ספגטי ביצה קורט אגוז מוסקט מלח פלפל 250 גר' חזה אווז, חתוך לרצועות שמן לטיגון
אופן ההכנה
: - לבשל ספגטי בסיר - בקערה לערבב ביצה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל - במחבת לטגן את רצועות חזה האווז - להוסיף למחבת את התערובת, להוסיף לטגן מספר דקות ואז לשפוך על הספגטי ולהגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות