חזרה למגזין אוכל

עוגה מקושטת. פרק שני: קישוט בבצק סוכר

בפרק זה, לאחר הכנת העוגה וציפויה בבצק סוכר לבן אשר משמש לנו בסיס לקישוט, תלמד אותנו שרית סט מ"שריתוקה" כיצד להפוך את העוגה לטעימה וגם... יפה. הרי אנו אוכלים גם עם העיניים, נכון?
מערכת BeOK 09/01/12
עוגה מקושטת. פרק שני: קישוט בבצק סוכר

השקעה במישהו שאוהבים מתחילה בכוונה, בהשקעה (לעתים השקעה של זמן שווה יותר מכל השקעה כספית) ומסתיימת באירוע שבו כולם נהנים ומחייכים. בינינו, מה צריך יותר מזה? אז אל תפחדו, תמיד יש פעם ראשונה. תנו ליד הדמיון הטובה להשתלט עליכם, קבלו טיפים כיצד להצליח וקדימה, לעבודה.


לחצו



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה