חזרה למגזין אוכל

עוגיות מקושטות וחגיגיות

שרית סט ממחישה באמצעות המאפים המקושטים שלה איך העין אוכלת הרבה לפני החך. הפעם היא תלמד אותנו כיצד להכין עוגיות מעוצבות לאירועים ולאנשים המיוחדים לכם. הפרדוקס הוא שהן נראות כל כך יפה שחבל לקלקל ולאכול אותן. טיפ: תכינו כמות גדולה
מערכת BeOK 23/02/12
עוגיות מקושטות וחגיגיות

חומרים:

(לכ-45 עוגיות בינוניות)

5 כוסות קמח (לא תופח!)
1 כוס סוכר
400 גרם חמאה רכה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
קמצוץ מלח

לעוגיות כהות (שוקולדיות) מוסיפים 1/2 כוס קקאו

אופן ההכנה

רצוי להכין את הבצק כמה שעות קודם ולהכניס למקרר למנוחה. מומלץ להוציא אותו מהמקרר כעשר דקות לפני העבודה.
מחממים תנור לחום בינוני, 175 מעלות.
לשים את הבצק על משטח מקומח מעט.
מרדדים לעובי של חצי ס"מ, קורצים צורות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של כחצי ס"מ.
מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד שהשוליים התחתונים של העוגיה מזהיבים.
מוציאים את התבנית ולא נוגעים בעוגיות עד לצינון (העוגיות משלימות את האפייה בתבנית מחוץ לתנור).




צפו בסרטון וראו כיצד מקשטים את העוגיות.

בהצלחה!!

שרית סט - "שריתוקה" נייד: 054-5574170 http://www.sarituka.co.il


רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק


לקהילת אוכל:
לחצו

לכל מתכוני מוטק'ה
לחצו



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים

למעלה
חזרה