עוף בתנור על מצע נבטוטים ועלי מנגולד
מישלב, השף של מסעדת סזאר, ילמד אותנו להכין מתכון טעים ובריא : עוף בתנור על מצע נבטוטים ועלי מנגולד. הוא ממליץ על עוף טבע, מהסיבות הבאות: לא מוזרקת לו אינטביוטיקה והמזון שמאכילים אותו בריא יותר. לכן - הוא טעים יותר ובריא יותר.
מערכת BeOK
26/06/08

צפו בכתבה שלפניכם כיצד מכינים את המנה. צרפנו לכם את המתכון. בהצלחה!
עוף בתנור על מצע נבטוטים ומנגולד (לארבעה סועדים)
חומרים
1 עוף טבע גדול חתוך לארבע 1/2 כוס יין לבן יבש 1 עגבנייה 2 כפות דבש 2 עלי מרווה 2 גבעולי תימין 3 מקלות סלרי (ללא העלים) 1 בצל לבן פלפל מלח 2-3 עלי דפנה 1 חבילת נבטוטים 1 חבילת עלי מנגולד שמן זית 1/2 בצל סגול 1 ראש שום 2 ליטר ציר עוף
אופן ההכנה
? סוגרים את בשר העוף על מחבט משומנת (טיגון קל מכל הצדדים) ? מניחים את העוף במגש מוסיפים את המרכיבים הבאים : ליטר וחצי ציר עוף,יין לבן, עגבנייה, דבש, מרווה, תימין, סלרי, בצל לבן, פלפל, מלח. מכסים בנייר כסף. ? מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 45 דקות. לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ומכניסים לעוד 5 דקות. ? מכניסים לסיר את הנבטוטים, עם חצי ליטר ציר העוף הנותר, מבשלים 20 דקות ומצננים. ? מחממים במחבט שמן זית, מטגנים חצי הבצל הסגול עם שיני השום , מוסיפים את המנגולד עד לריכוך (כ-5 דקות). ? מסדרים על צלחת עמוקה, מניחים מעל את העוף הצלוי ומקשטים בבצל ירוק.
בתאבון!!
לאתר של מסעדת סזאר -
לחצו כאן
עוף בתנור על מצע נבטוטים ומנגולד (לארבעה סועדים)
חומרים
1 עוף טבע גדול חתוך לארבע 1/2 כוס יין לבן יבש 1 עגבנייה 2 כפות דבש 2 עלי מרווה 2 גבעולי תימין 3 מקלות סלרי (ללא העלים) 1 בצל לבן פלפל מלח 2-3 עלי דפנה 1 חבילת נבטוטים 1 חבילת עלי מנגולד שמן זית 1/2 בצל סגול 1 ראש שום 2 ליטר ציר עוף
אופן ההכנה
? סוגרים את בשר העוף על מחבט משומנת (טיגון קל מכל הצדדים) ? מניחים את העוף במגש מוסיפים את המרכיבים הבאים : ליטר וחצי ציר עוף,יין לבן, עגבנייה, דבש, מרווה, תימין, סלרי, בצל לבן, פלפל, מלח. מכסים בנייר כסף. ? מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 45 דקות. לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ומכניסים לעוד 5 דקות. ? מכניסים לסיר את הנבטוטים, עם חצי ליטר ציר העוף הנותר, מבשלים 20 דקות ומצננים. ? מחממים במחבט שמן זית, מטגנים חצי הבצל הסגול עם שיני השום , מוסיפים את המנגולד עד לריכוך (כ-5 דקות). ? מסדרים על צלחת עמוקה, מניחים מעל את העוף הצלוי ומקשטים בבצל ירוק.
בתאבון!!
לאתר של מסעדת סזאר -
לחצו כאן
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות