חזרה למגזין אוכל

עוף בתנור על מצע נבטוטים ועלי מנגולד

מישלב, השף של מסעדת סזאר, ילמד אותנו להכין מתכון טעים ובריא : עוף בתנור על מצע נבטוטים ועלי מנגולד. הוא ממליץ על עוף טבע, מהסיבות הבאות: לא מוזרקת לו אינטביוטיקה והמזון שמאכילים אותו בריא יותר. לכן - הוא טעים יותר ובריא יותר.
מערכת BeOK 26/06/08
עוף בתנור על מצע נבטוטים ועלי מנגולד
צפו בכתבה שלפניכם כיצד מכינים את המנה. צרפנו לכם את המתכון. בהצלחה!
עוף בתנור על מצע נבטוטים ומנגולד (לארבעה סועדים)

חומרים
1 עוף טבע גדול חתוך לארבע 1/2 כוס יין לבן יבש 1 עגבנייה 2 כפות דבש 2 עלי מרווה 2 גבעולי תימין 3 מקלות סלרי (ללא העלים) 1 בצל לבן פלפל מלח 2-3 עלי דפנה 1 חבילת נבטוטים 1 חבילת עלי מנגולד שמן זית 1/2 בצל סגול 1 ראש שום 2 ליטר ציר עוף
אופן ההכנה
? סוגרים את בשר העוף על מחבט משומנת (טיגון קל מכל הצדדים) ? מניחים את העוף במגש מוסיפים את המרכיבים הבאים : ליטר וחצי ציר עוף,יין לבן, עגבנייה, דבש, מרווה, תימין, סלרי, בצל לבן, פלפל, מלח. מכסים בנייר כסף. ? מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 45 דקות. לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ומכניסים לעוד 5 דקות. ? מכניסים לסיר את הנבטוטים, עם חצי ליטר ציר העוף הנותר, מבשלים 20 דקות ומצננים. ? מחממים במחבט שמן זית, מטגנים חצי הבצל הסגול עם שיני השום , מוסיפים את המנגולד עד לריכוך (כ-5 דקות). ? מסדרים על צלחת עמוקה, מניחים מעל את העוף הצלוי ומקשטים בבצל ירוק.
בתאבון!!

לאתר של מסעדת סזאר -
לחצו כאן

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה