עשבי תיבול: המדריך השלם לבישול בעשבי תיבול

צילומים: Shutterstock
"דע לך שכל עשב ועשב, יש לו שירה מיוחדת משלו", שוררה נעמי שמר בעקבות רבי נחמן מברסלב ב"שירת העשבים", ואנחנו נוסיף על השורות האלמותיות הללו שלכל עשב ועשב יש טעם משלו ויכולת מופלאה להעשיר כל תבשיל. וכן, גם תכונות אנטי אוקסידנטיות מוכחות ושלל הצלחות בריפוי מחלות, אבל אנחנו כאן כיום רק בשביל הטעם.
איך לצרוך את עשבי התיבול?
אם רוצים לייבש את העלים כדאי לקשור צרור ולתלות הפוך למשך שבוע. אופציה נוספת היא לייבש אותם במיקרוגל. זה לוקח בערך שתיים-שלוש דקות, תלוי בעוצמת המכשיר שלכם. אם תרצו להקפיא ולהשתמש בהמשך זה אפשרי, יש רק לקצוץ את העלים לפני ההקפאה.
לקהילת אוכל: לחצו |
אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...
הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...
כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...