עשבי תיבול: המדריך השלם לבישול בעשבי תיבול

צילומים: Shutterstock
"דע לך שכל עשב ועשב, יש לו שירה מיוחדת משלו", שוררה נעמי שמר בעקבות רבי נחמן מברסלב ב"שירת העשבים", ואנחנו נוסיף על השורות האלמותיות הללו שלכל עשב ועשב יש טעם משלו ויכולת מופלאה להעשיר כל תבשיל. וכן, גם תכונות אנטי אוקסידנטיות מוכחות ושלל הצלחות בריפוי מחלות, אבל אנחנו כאן כיום רק בשביל הטעם.
איך לצרוך את עשבי התיבול?
אם רוצים לייבש את העלים כדאי לקשור צרור ולתלות הפוך למשך שבוע. אופציה נוספת היא לייבש אותם במיקרוגל. זה לוקח בערך שתיים-שלוש דקות, תלוי בעוצמת המכשיר שלכם. אם תרצו להקפיא ולהשתמש בהמשך זה אפשרי, יש רק לקצוץ את העלים לפני ההקפאה.
לקהילת אוכל: לחצו |
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....