"המפרט האנושי"

המפרט האנושי
בשיטת המפרט האנושי, מספיק לדעת את המכניקה הפשוטה של התכנון האישי כדי ליצור שינוי עצום בחיים.הרוב קלוע בהבנה שטחית של הטבע והיקום מסביבנו וזאת האירוניה של היותנו בני אנוש.המודעות רק על פני השטח.אין זה משנה לגבי החוכמה האישית.אין זה משנה אלו כותרות קושרים לאחר, כמו-אם נקרא לאחר "מואר" או "גאון".קיימת בורות לגבי איך הגוף שלנו בנוי. "המפרט האנושי"-מפרטת את המכניקה הטבעית המולדת בכל הרמות הכי עדינות.
"המפרט האנושי" הינו ידע ישיר .התודעה-שאנו בני האנוש כאן ביקום זה, בתפקיד-"הנוסע" שמתנסה בחיים שעוברים דרכינו.הטרגדיה-התלות בגוף.החוכמה-ללמוד לתפעל את הגוף באופן הנכון האישי ואז הרווח הוא מיידי.
ללמוד ולהתנסות להיות עצמך.ברגע שלמדים לחיות את טבענו האמיתי ונכנסים לפעולה בצורה נכונה, אז בדיוק מקבלים את מה שבדיוק מתאים לנו, כמו קריירה נכונה ומערכות היחסים הנכונות.....ולא משנה מה יקרה.
"המפרט האנושי" פותח לכל אחד באופן האישי את דלת אהבה עצמית.וזוהי אהבה גדולה.זאת אהבת החיים ואהבת הזולת דרך קריאה אמיתית המולדת האישית.
"המפרט האנושי" הוא ידע הגיוני ומכני.אין הוא תיאוריה או פילוסופיה.מדובר בעשיה מעשית שמביאה תועלת מעשית.
אין דרכים פשוטות לשינוי.שמתי לב שאנשים רבים יודעים מהי הבעיה שלהם והיו רוצים לשנות את התנהגותם.אפילו הם יודעים מה לעשות ואיך צריך להתנהג כדי להיות שונים.אבל התנהגויות מסויימות הן בדמם.כמו הקלפטומן,יודע שהוא גונב,ויודע שאין זה בסדר.הוא רוצה לא לגנוב,הרי כבר ניתפס ואפילו ישב בבית סהר או בבית של חולי נפש,אולי,כבר דיברו איתו מטפלים,אבל הוא לא יכול לעמוד בפיתוי וכשהוא עובר בחנות וחושב שאיש אינו רואה-הוא גונב,אפילו למרות רצונו.
כך אלה שיודעים שאסור להם לאכול סוכרים ואוכלים סכר,האחרים שיודעים שצריך להתעמל ואינם מתעמלים.רוב האנשים יודעים מה היו צריכים לעשות כדי להישתנות. הדרך אינה כה פשוטה שמספיק שידעו מהי הגנטיקה שלהם ומה לעשות כדי לשנות את הנתון הזה.
הדבר הוא כמו מי שלוקח סמים.הוא יחשב מכור כל החיים.