נשות v i p

,יש לכם בעיה עם זה ?אני מרשה לו אז מה אם מצאו תחתונים של מזכירתו בתיק -קלסר פלילי של העולם התחתון -גם רמון סבא חרמון עם הלשון קדימה ליקק לקצינה ונתפס לו הברקס -והיה שר המשפטים לזכאים-עם הזקן- בעלי כנראה נרדם עם המשקפיים ולא ראה מהו רואה בתחתון של מזכירתו מהעליון.אוי לתחתון ואוי לעליון .
אני אשתו של הרמטכל אשכנזי,בעלי ברוך השם לא נגע באף אחת -נהפוך הוא נגעו לו- -קצינות נפלו ברשתו -אפילו הייתה שמה ברבונייה אחת-בדמות נפוליאון -זה היה זכר כן ברק שמו- שר החדלון גר כל החיים בבניין הטופ של ת''א קרוב לאל עליון --הוא רצה להפיל את הקטן השפן הזה שברח מלבנון -הייתה לו לבעלי מחלת גדלות ביקינטון לבעלי אשכנזי-במקרה לא מזרחי- ,מה רע בזה שלאדם יש מחלת גדלות-סימפטום גדלייה הקטן התימני אוכל גת בכרם-- מחלה במקורה חוסר צעצועים בילדות -להיות ראש ממשלה בכל מחיר -יש לזה מחיר כנראה.
אני אשתו של הנייה ,השנייה והשלישית והחמישית :כל בעם התחתן איתי -אחרי מבצע עמוד ענן -עומד צוק-צוק בן חבקוק- הוא-התגרש ממני 30 בעמים -אצלינו כשמגרשים אישה -זה לא כמו אצלכם אליהוד -אומרים לה באס אמ אס -את גרושה- בושה!אצלינו 10 בעמים אומרים לה :גרושה- גרושה ---סופרים עד 10 ואם לא שמעה אז לא גרושה -מתחתנים איתה שוב--או מעבירים אותה לאחמד דף שהתחפף--צריך שני חמסניקים עדים.
אני אשתו ה35 של גואל רצון -בלי רצון התחתנתי-שמי גאולה והילדים שלי:גילה- גואלי -גאול- גוללי-כל המשפחה גילו גיל וכל תרגיל ויבוא הגואל.אשתו השנייה גוגל - והשלישית רצונייה ועוד ידו נטויה והקטן גדול יהיה---בגבס--לא עלינו.אני לא אספר הכל על איך התחיל העניין זה כתוב בתקשורת-אתמול זיכה אותו בית המשפט לענייני משפחה שגואל רצון לא שעבד את הנשים-הן שעבדו אותו למיטה- נכון שהן היו שפחות אבל בלי תנאי עבדות -אצל גואל הכל היה ברצון והן חיו ברזון.כל הנשים מקוקעקעות ומקורקעות עד העצמות.
אני האחרונה -אשתו של הקצב שיושב בכלה רמלה -הנשיא שאהב נשים-כל היום עומד לו ומתפלל-הוא עבר טיפול חרמנולי לא נוגע ולא מתעסק והוא זכאי היה ונשאר.הוא נגע רק בי ואם הטריד אז רק גברים.כן הוא נמשך לגברים נשואים-לא אמרתי שהוא הומופרקטי מה זה חשוב עכשיו עוד שנה שנתיים בעזרת השם ישתחרר ויקים קואליציה עם כל הזכאים החרמנים כולל אריה דרעי השני ברשימה מלמטה-איכסה .
איזה מדינה יש לנו -מחכים לבן האדם שיעמוד..לו וטרח מורידים לו.
עצוב יותר שגם צה"ל בקלחת הזאת.