נו כבר מישהוא יכול להגיד לי מה השעה!
במחשב ובטלפון שעה 19.51

בחדשות אני שומעת 20.21האים שמעתי נכון?
הים ואני והרוח
בבוקר קמתי מכוערת
זקנה עצובה עם עניים כבויות
הימשכתי לישון
אולי קוראים לזה דיכאון
הסרתי הראי ממול המיטה
טוב הוא ישן ואיננו אמין
ברדיו שר ליאונרד כהן
(dance me to the end off love
סליחה על...
לקריאת הפוסט
דומנה אביבה ומלחמתה בעכבר
השעה שתיים בלילה ואני יושבת במיטה ומזפזפת בשלט למצוא איזה סרט מעניין לצפיה,
ולפתע מתחיל סרט על עכברים ואנשים מזועזעת סוגרת את המסך ואומרת לעצמי, מה לי בשתיים בלילה על עכברים ואנשים? מוטב שאלך...
לקריאת הפוסט
בחירות 2015
בחרנו בליכוד O,K הכול בסדר אך לא ברור לי למה אנחנו צריכים לקבל כעיסקת חבילה את שרה נתניהו, צריך לשנות את שיטת ה הבחירות , שרה אינה ליכוד ואפילו לא...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
<p class="MsoNormal" dir="RTL" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span lang="HE" style="font-family: 'Arial','sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;">אני מציעה להשתמש בשורש סלרי שלם, 2 שורשי פטרוזיליה לבנים, 3-4 גזרים, בצל גדול, 1-2 בטטות, חתיכה גדולה של דלעת. בנוסף – גבעולי סלרי עלים, כמות נכבדה של פטרוזיליה ושמיר. חצי בתחילת הבישול וחצי בסופו. וכמובן יש לתבל במלח ובפלפל שחור. אני לא משתמש בתפוחי אדמה רגילים כי הם מעכירים את המרק והוא פחות צלול. <o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" dir="RTL" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span lang="HE" style="font-family: 'Arial','sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;">לאחר בישול איטי ודי ממושך, מתקבל מרק טעים. יש לסנן אותו לכלי אחסון גדול. שומרים במקרר ומרתיחים לפני ההגשה.<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" dir="RTL" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span lang="HE" style="font-family: 'Arial','sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;">חלק מהירקות ועשבי התיבול משליכים וחלק אפשר לשמור – כמו גזרים ובטטה. כמובן שאפשר לטחון אותם ולהכין מרק כתום סמיך.<o:p></o:p></span></p>
<p></p>
<p class="MsoNormal" dir="RTL" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span lang="HE" style="font-family: 'Arial','sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;">במתכון הזה אין טיפת שמן, אבל אפשר, אם רוצים לטגן את הבצל החי, פרוס, בשמן זית בתחילת הכנת המרק, כך שהבצל המתבשל יהיה מטוגן. זה יוסף עוד טעם וישאיר כמה צחצוחי ששמן על המרק.<o:p></o:p></span></p>
<p> 2.עפיפונה העבירה את השעון הדובר בקולה בכדי שאשנן ובסוף אדע מה השעה</p>
<p>3. זהבה בן גוריון שלחה לי מרק טעים ומוצלח</p>
<p>4. גבי זה שלח לי עוגת דבש והסביר לי שלא להיתיחס לשעות ואז יהיה לי טוב</p>
<p>5.ורק. י.גרשון הצטרף למרק והסביר לי ששנינו התבלבלנו ושכחנו שדחו את איפוס השעון לעוד חודש (רק בישראל ורק ליהודים)</p>
<p>הכותרת הבאה שלי אומרת : למה באתונה הוחלף השעון ורק אצלינו לא).</p>
<p> </p>
<p>מאביבה הקרציה</p>
<p>שנה טובה עם מרק טוב יין עוגת דבש</p>
<p>ועצות יפות לשנה חדשה</p>
<p>.</p>