פילאף בורגול מתובל עם גזר וצימוקים
דניאלה פולק מהמטבח האורגני מלמדת אותנו כיצד להכין פילאף בורגול מתובל עם גזר וצימוקים. היא גילתה לנו "טריק": את הגזר, רצוי לחתוך לקוביות בבישול ולא לרסק - כך המתיקות שלו גבוהה יותר. היא גם המליצה לנו להשתמש בסכיני שף במטבח, גם אם אנו חובבנים. למה לא להתפנק?
מערכת BeOK
22/07/10

פילאף בורגול מתובל עם גזר וצימוקים - מהמתכונים של דניאלה פולק
החומרים:
200 גרם בורגול (2 כוסות) 4 כוסות מים 1 בצל קצוץ 2 גזרים חתוכים לקוביות 100 גרם צימוקים 1 מקל קינמון 4 תרמילי הל 1 כפית בהרט מלח ופלפל שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל ואת הגזר עד שהבצל מתחיל להזהיב והגזר מתרכך. מוסיפים את תרמילי ההל ואת מקל הקינמון ומטגנים שתי דקות. מוסיפים את הבורגול, הצימוקים והבהרט ומטגנים דקה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ובפלפל. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על אש מאוד נמוכה. טועמים ומתקנים תיבול.
בתאבון!
לאתר של דניאלה פולק -
לחצו כאן
טלפון להזמנות מהמטבח האורגני של דניאלה : 050-8611445
עוד על אוכל ומתכונים:
סלט קינואה טעים לימות הקיץ החמים
אירוח קיצי: המלצות ומתכונים
ספר בישול חדש: פרונטו
מתכון בריא: פשטידת קישואים
ספר בישול חדש: ששת
להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:
פורום בישול, אפייה, מתכונים ואירוח
פורום בישול בריאות, מתכוני בריאות
לכל מתכוני מוטק'ה:
מתכונים
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות