פשטידת איטריות מסורתית ומזינה
פשטידת אטריות חמה ומתוקה - נהדרת מייד אחרי הצום, עם כוס תה חם
עדי יהלום
21/09/07

[u]
מצרכים
[/u] 400 גרם אטריות בינוניות או רחבות 4 ביצים 50 גרם צימוקים 70 גרם אגוזים מלך קצוצים (או אגוזים אחרים - בהתאם לטעם) 4 כפות סוכר קורט מלח 1 מיכל (או שניים) קצפת צמחית גרידת לימון מ-2 לימונים [u]
אופן ההכנה
[/u] 1. מבשלים את האיטריות בהתאם להוראות היצרן. 2. מניחים את האטריות המבושלות בקערה. מוסיפים ביצים וצימוקים ומערבבים. 3. מוסיפים סוכר, מלח ומחצית ממיכל הקצפת הצמחית. 4. יוצקים לתבנית מלבנית ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות. 5. יוצקים את שארית השמנת על הפשטידה ? ומגישים עם חם.

[u]עוד מתכונים ליום כיפור[/u]
[u]
מרק תפוחי אדמה קלאסי למפסקת וגם אחרי הצום
[/u]
[u]
עוף בשום ובצל
[/u]
[u]
סלט ירוק עם גרגרי רימונים בבלסמי ודבש
[/u]
-----------------------------
באדיבות "תנובה"
מצרכים
[/u] 400 גרם אטריות בינוניות או רחבות 4 ביצים 50 גרם צימוקים 70 גרם אגוזים מלך קצוצים (או אגוזים אחרים - בהתאם לטעם) 4 כפות סוכר קורט מלח 1 מיכל (או שניים) קצפת צמחית גרידת לימון מ-2 לימונים [u]
אופן ההכנה
[/u] 1. מבשלים את האיטריות בהתאם להוראות היצרן. 2. מניחים את האטריות המבושלות בקערה. מוסיפים ביצים וצימוקים ומערבבים. 3. מוסיפים סוכר, מלח ומחצית ממיכל הקצפת הצמחית. 4. יוצקים לתבנית מלבנית ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות. 5. יוצקים את שארית השמנת על הפשטידה ? ומגישים עם חם.

[u]
מרק תפוחי אדמה קלאסי למפסקת וגם אחרי הצום
[/u]
[u]
עוף בשום ובצל
[/u]
[u]
סלט ירוק עם גרגרי רימונים בבלסמי ודבש
[/u]
-----------------------------
באדיבות "תנובה"
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות