21/07/14
הנה מתכון בריא שקיבלתי מהשפית הידועה אולגה רז בו היא משתמשת בכוסמת.
ד"ר אולגה רז היא אחד הדיאטניות המובילות בארץ, בעלת תואר דוקטור למדעי התזונה מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים. היא מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב, ראש המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל, מנכ"לית "מרכז רז להרזיה ולתזונה בריאה", אורחת קבועה בתוכנית הטלוויזיה ומנחת תכנית שבועית מצליחה ב"רדיו ללא הפסקה" 103FM, מחברת ספרים, ביניהם רב המכר "לאכול לחם ולרזות", שתורגם לאנגלית ורוסית. היא פיתחה את דיאטת הלחם המהפכנית ומבוססת מדעית המאפשר לרזות ללא סבל, לאכול לחם ופחמימות אחרות, ליהנות מהאוכל ולשפר בריאות.
המתכון פשוט טעים ויכול לשנות את דעתכם על כוסמת:
כוסמת ופטריות:
חומרים:
3 כוסות כוסמת מבושלת
2 סלסלות פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
1 גביע יוגורט טבעי עד 3% שומן
2 בצלים יבשים גדולים
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
לחמם במחבת את השמן
לטגן את הבצל והפטריות, להוסיף את גביע היוגורט ולהביא לרתיחה בערבוב מתמיד.
לערבב עם הכוסמת.
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
ניתן להפוך לקמח אורז, עדשים, חומוסים, שיבולת שועל וכוסמת אהובתי. ומהם לקחת תערובות ולאפות לחם ביתי.