מוטקה > כל הקבוצות > אוכל > פוסט בקבוצה

21/07/14
הנה מתכון בריא שקיבלתי מהשפית הידועה אולגה רז בו היא משתמשת בכוסמת. ד"ר אולגה רז היא אחד הדיאטניות המובילות בארץ, בעלת תואר דוקטור למדעי התזונה מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים. היא מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי איכילוב, ראש המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל, מנכ"לית "מרכז רז להרזיה ולתזונה בריאה", אורחת קבועה בתוכנית הטלוויזיה ומנחת תכנית שבועית מצליחה ב"רדיו ללא הפסקה" 103FM, מחברת ספרים, ביניהם רב המכר "לאכול לחם ולרזות", שתורגם לאנגלית ורוסית. היא פיתחה את דיאטת הלחם המהפכנית ומבוססת מדעית המאפשר לרזות ללא סבל, לאכול לחם ופחמימות אחרות, ליהנות מהאוכל ולשפר בריאות. המתכון פשוט טעים ויכול לשנות את דעתכם על כוסמת: כוסמת ופטריות: חומרים: 3 כוסות כוסמת מבושלת 2 סלסלות פטריות שמפניון חתוכות לרבעים 1 גביע יוגורט טבעי עד 3% שומן 2 בצלים יבשים גדולים 2 כפות שמן קנולה אופן הכנה: לחמם במחבת את השמן לטגן את הבצל והפטריות, להוסיף את גביע היוגורט ולהביא לרתיחה בערבוב מתמיד. לערבב עם הכוסמת.

תגובות  11  אהבו 

הזדרזו ושנו את דעתכם. הכוסמת מלכה. המתכון מעורר תיאבון. תודה ששת.
האמת, לא נראה טוב ואני לא אוהבת מיש מש מהאוכל.
אולגה רז היא לא שפית, הי רק דיאטנית.
22/07/14
השף של המלון הכין וזה היה באמת טעים ( ואומר לך אחד שאחרי החתונה אמר לאישתו הצעירה זה או אני או הכוסמת)
אני לא אוכלת לחם ומשתמשת בפריכיות כוסמת בלבד.
אם כך אפרסם בקרוב מתכוני לחם חובבנים. מניסוי וטעיה שלי במטבחי. העיקרון שהוביל אותי לכך הינו שכל דגן וכל קיטנית ניתן להפוך לקמח באמצעות מעבד מזון בסיסי פשוט או בלנדר טוב שגורס גם קוביות קרח. מי שירצה ל...
אם כך אפרסם בקרוב מתכוני לחם חובבנים. מניסוי וטעיה שלי במטבחי. העיקרון שהוביל אותי לכך הינו שכל דגן וכל קיטנית ניתן להפוך לקמח באמצעות מעבד מזון בסיסי פשוט או בלנדר טוב שגורס גם קוביות קרח. מי שירצה לדעת היכן ניתן לקנות בלנדר גורס קרח במחיר נמוך, מוזמן לפנות במייל האישי כיוון שאינני רוצה לפרסם - נוהלי הרשת החברתית שלנו - את שם בית העסק.
ניתן להפוך לקמח אורז, עדשים, חומוסים, שיבולת שועל וכוסמת אהובתי. ומהם לקחת תערובות ולאפות לחם ביתי.
גם אני לא אוכלת לחם כבר שנה שלמה אוכלת פריכיות אורז מלא אבל אני אוהבת לבשל כוסמת.אנסה את המתכון לילה טוב ושקט
22/07/14
בהצלחה, נשמח לשמוע משוב
לכל המשתמשים בקמחים -יש הבדל בין קמח כוסמין לבין כוסמת טחונה לקמח. לכוסמת הטחונה טעם לוואי מאוד בולט והוא ממש לאטעים בלחם. לעומתו,קמח כוסמין שאותו קונים בחנות,הוא עדין יותר וגם ניתן לאפות עוגות. מנסיו...
לכל המשתמשים בקמחים -יש הבדל בין קמח כוסמין לבין כוסמת טחונה לקמח. לכוסמת הטחונה טעם לוואי מאוד בולט והוא ממש לאטעים בלחם. לעומתו,קמח כוסמין שאותו קונים בחנות,הוא עדין יותר וגם ניתן לאפות עוגות. מנסיון! אני ם טחנתי כוסמת - והתוצאה לא היתה טובה.
22/07/14
אין קשר בין כוסמין לכוסמת
גלית. על טעם וריח אין להתווכח. כשמשהו אינו טעים לחיכך אל תבשלי איתו. יש מגוון רחב מאד של דגנים וקיטניות לטחינה.
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר,&...
בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר, אלכוהול משובח, קינוחים שווים ועוד. והכי חשוב מתכונים מקוריים שלכם נסיונות המטבח שלכם.ו
קטגוריות
קבוצות לפי איזורים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה