14/10/15
רולדת תמרים מעולה ( 3 רולדות)
100 גרם פיסטוק,
100 גרם בונדוק,
100 גרם שקדים קלופים(אפשר לשנות פיצוחים לפי טעמכם האישי) לקלות בתנור ב200 מעלות כרבע שעה ( אני קליתי במחבת) להזהר לא לשרוף
500 גרם =חבילה אחת של תמרים בואקום להכניס לסיר על הגז ורבע כוס דבש לחמם ולערבב עד שהכל מתאחד ומתרכך לכבות גז ולהוסיף את הפיצוחים לערבב היטב, להוסיף מעט קינמון
לקחת ניילון נצמד להניח חלק מהתערובת ולגלגל לרולדה להכניס להקפאה שעה או למקרר עד שמתקשה אח״כ מוציאים ומגלגלים בשומשום קלוי וחותכים לטבעות.
100 גרם פיסטוק,
100 גרם בונדוק,
100 גרם שקדים קלופים(אפשר לשנות פיצוחים לפי טעמכם האישי) לקלות בתנור ב200 מעלות כרבע שעה ( אני קליתי במחבת) להזהר לא לשרוף
500 גרם =חבילה אחת של תמרים בואקום להכניס לסיר על הגז ורבע כוס דבש לחמם ולערבב עד שהכל מתאחד ומתרכך לכבות גז ולהוסיף את הפיצוחים לערבב היטב, להוסיף מעט קינמון
לקחת ניילון נצמד להניח חלק מהתערובת ולגלגל לרולדה להכניס להקפאה שעה או למקרר עד שמתקשה אח״כ מוציאים ומגלגלים בשומשום קלוי וחותכים לטבעות.

תגובות
0
אהבו
0
לקבוצה
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות