לא זכור לי שהכנתי אז מתכון של מישהו אחר?\nפשטידת קישואים \nbaronm10\n\n \nחומרים\n1 ק\"ג קישואים\n4 תפוחי אדמה בינונים\n3 בצלים בינונים\n1/2 כוס שמן רגיל\n1.5 כוסות קמח תופח\nמלח\nפלפל שחור\n1 כף אבק...
לא זכור לי שהכנתי אז מתכון של מישהו אחר?\nפשטידת קישואים \nbaronm10\n\n \nחומרים\n1 ק\"ג קישואים\n4 תפוחי אדמה בינונים\n3 בצלים בינונים\n1/2 כוס שמן רגיל\n1.5 כוסות קמח תופח\nמלח\nפלפל שחור\n1 כף אבקת מרק עוף\n1כף אבקת מרק פיטריות\n3 ביצים \n \nהכנה\nלרסק את הקישואים ,הבצלים ותפוחי האדמה במעבד מזון והניח במסננת להוצאת \nעודפי הנוזלים.\n.\nלהעביר את בלילת הירקות לקערה ולהוסיף את שאר החומרים ואת השמן הרגיל ,לתבל \nלפי הטעם ולערבב היטב. להעביר את הבלילה לתבנית האפייה . \nלהכניס את פרחי הברוקלי לדקה לסיר מים רותחים עם מלח ולהוציא לקירור.\nלהכניס את פרחי הכרובית ל3 דקות לסיר המים הרותחים ולהוציא לקירור . \nלסדר מעל הבלילה את פרחי הברוקלי והכרובית לתבל במלח פלפל פפריקה וכמון ולמרוח \nשמן זית עם מברשת . \nלאפות בתנור ב180 מעלות עד שמשחים ,רצוי לבדוק עם קיסם כמו באפית עוגה עם פנים \nהפשטידה אפוי. \nהכנתי בתבנית עגולה 24 ס\"מ ,ריפדתי את ההיקף שלה עם נייר אפיה .\nאת התבנית אפיה הנחתי על תבנית חד פעמית למקרה של נזילות מנוזלי הקישואים.\nזמן האפייה ארוך יותר מהרגיל מכיוון שהפשטידה מכוסה בכתר ולכן כאשר הכתר \nמשחים והפשטידה עדין אינה מוכנה צריך לכסות אותה בניר אלומיניום\nמתבסס על מתכון פשטידת הקישואים הידועה מהספר של קובי בר \n
לגרר על פומפיה או במג'ימיס 1 קג קישואים.
להעביר לקערה.
להוסיף 1 כוס קמח תופח או רגיל.
להוסיף 3 ביצים.
להכניס פנימה מיכל גבינה לבנה.
מעט גבינה צהובה מגוררת. אם תקנה במיוחד 150 גרם יספיקו. השתדל כמ...
לגרר על פומפיה או במג'ימיס 1 קג קישואים.
להעביר לקערה.
להוסיף 1 כוס קמח תופח או רגיל.
להוסיף 3 ביצים.
להכניס פנימה מיכל גבינה לבנה.
מעט גבינה צהובה מגוררת. אם תקנה במיוחד 150 גרם יספיקו. השתדל כמה שפחות אחוזי שומן.
מלח. פלפל.
בצל. תוכל להכניס למג'ימיקס יחד עם הקישואים או לקצוץ על קרש.
לערבב הכל.
להכניס לתבנית משומנת או לתבנית חד-פעמית משומנת.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות צלסיוס 40 דקות. תוכל לפזר מעל עוד צהובה מגוררת. אם לא תכניס צהובה, הוסף מעט שמן.
בשמחה. לא כל הדברים הטובים באים באריזות גדולות!! שתף אותנו בתוצאות. תודה על השתתפותך. אנו מחכים להמשך. אולי יש לך שאלות לגיל חובב. הוא מבשל פשוט קל ומהיר..
קשקריקס. דובי דב שים לב. שמוליק פרי שים לב
קליפות של קישואים שנשטפו ביסודיות רבה. קישואים שהכנתם מהם מרק או פשטידה. לא להשליך.
לחתוך את הקליפות לקוביות או מלבנים באורך 2-3 ס"מ. לבשל ברוטב ממים, מיץ...
קשקריקס. דובי דב שים לב. שמוליק פרי שים לב
קליפות של קישואים שנשטפו ביסודיות רבה. קישואים שהכנתם מהם מרק או פשטידה. לא להשליך.
לחתוך את הקליפות לקוביות או מלבנים באורך 2-3 ס"מ. לבשל ברוטב ממים, מיץ לימון, מלח, פלפל, טיפונית סוכר או ממתיק. יש מי שמוסיפים מיץ עגבניות או מעט רסק עגבניות. אז הרוטב אדום. חח..
אני מוסיפה שמיר ירוק קצוץ. במתכון המקורי הוא איננו.
מבשלים כחצי שעה. ניתן לאכול קר או חם. אצלנו, בילדותי אכלנו כמנה ראשונה. קר. כמו במיה במיץ עגבניות. גם קר.
יש לך מזקקה ? לא ? את לא שייכת למקצוענים , אין כמעט בית שאין בו מזקקה . היום הכינותי פשטידת קישואים נוסח הרצליה . 8 יח\' בינוניים שטופים ומגורדים על קליפתם . 2 בצלים בינוניים , קלופים !! [ ...
יש לך מזקקה ? לא ? את לא שייכת למקצוענים , אין כמעט בית שאין בו מזקקה . היום הכינותי פשטידת קישואים נוסח הרצליה . 8 יח\' בינוניים שטופים ומגורדים על קליפתם . 2 בצלים בינוניים , קלופים !! [ לא לעשות טעות ולהשאיר את הקליפה שלא תגידי שלא אמרתי ] מגורדים . 1 תפו\'א גדול שטוף מגורד על קליפתו . העברתי לקערה וסחטתי את האמא שלהם .את המים זורקים לא שותים שלא תגידי שלא אמרתי . הוספתי חצי כוס קמח סויה אורגני , 2 ביצים [ ללא ] , חצי קופסא קוטג\' , כוס רוויון , 3 כפות שמן קנולה . מלח פלפל 1 כף גדושה א. מרק עוף . את הכל מערבבים לעיסה אחידה . מורחים תבנית במעט מרגרינה [ לא חמאה ] משטחים התערובת מפזרים מלמעלה פתיתי גבינה צ , ןמעל שכבה דקה של פרורי ל . איך יצא ? תלוי בכמה זמן תחוסל הפשטידה.
ואפילו יותר,,,
רק,,,להקליד כמה מילים.
להעביר לקערה.
להוסיף 1 כוס קמח תופח או רגיל.
להוסיף 3 ביצים.
להכניס פנימה מיכל גבינה לבנה.
מעט גבינה צהובה מגוררת. אם תקנה במיוחד 150 גרם יספיקו. השתדל כמה שפחות אחוזי שומן.
מלח. פלפל.
בצל. תוכל להכניס למג'ימיקס יחד עם הקישואים או לקצוץ על קרש.
לערבב הכל.
להכניס לתבנית משומנת או לתבנית חד-פעמית משומנת.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות צלסיוס 40 דקות. תוכל לפזר מעל עוד צהובה מגוררת. אם לא תכניס צהובה, הוסף מעט שמן.
לשובע!!
קליפות של קישואים שנשטפו ביסודיות רבה. קישואים שהכנתם מהם מרק או פשטידה. לא להשליך.
לחתוך את הקליפות לקוביות או מלבנים באורך 2-3 ס"מ. לבשל ברוטב ממים, מיץ לימון, מלח, פלפל, טיפונית סוכר או ממתיק. יש מי שמוסיפים מיץ עגבניות או מעט רסק עגבניות. אז הרוטב אדום. חח..
אני מוסיפה שמיר ירוק קצוץ. במתכון המקורי הוא איננו.
מבשלים כחצי שעה. ניתן לאכול קר או חם. אצלנו, בילדותי אכלנו כמנה ראשונה. קר. כמו במיה במיץ עגבניות. גם קר.
לבריאות.
תודה ששיתפת אותנו דובי דב..