20/10/16
במבצע קנינו דגים טריים. אדמונית. מה עושים איתם? איך מבשלים? או אופים? אשתי לא אוהבת דגים עם ירקות.
אני יודע שהטיגון הכי טעים. יש עוד מה לעשות עם אדמונית חוץ מלטגן? תודה.
אני יודע שהטיגון הכי טעים. יש עוד מה לעשות עם אדמונית חוץ מלטגן? תודה.

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
כל מתכון של מושט מתאים
טוב לחריימי
וטוב בתנור
או על מחבת פסים ממרוסס שמן זית ועם תבלינים ( העור נדבק בדרך כלל למחבת)
אישית לא ניסיתי
דג שפותח בארץ על בסיס דג המושט. הכוונה הייתה ליצור דג בעל גוון אדמדם שיאה יותר לעין. בעל טעם משובח הנחשב למעודן יותר
למי יש מתכון לאגריסטדה?? לדג עם אגריסטדה..
שתי כפות שמן שתי כפות קמח מערבבים ומחממים על אש קטנהטורפים 2 ביצים עם כוס מים קרים מלח ופלפל שחורמיץ מלימון שלם, ומערבבים בלי הפסק לתוך הרביכה. כשמסמיך מעט מסירים מהאש וממשיכים לערבב עד שאין גושים עיסה חלקה .
למי שלא מצליח להעביר דרך מסננת צפופה.
לכתוש שום ולתקן טעמים .
בתאבון.
אצלנו בבית היינו מכינים אגרסטאדה לדג צ\'יפורה מטוגן.
לטעמי הולך טוב מאד עם כל דג.
לא טרחתי יותר מדי
שמתי בתבנית חד-פעמית דג אדמונית די גדול
מרחתי שמן זיתפיזרתי מלח פלפל שחור והמון אורגנו
אפיתי 40 דקות בחום גבוה
היה טעים מאד ולא יותר מדי עצמות..
למה 40 דקות?? מתוך זהירות..
תודה יואל הלחמי על הרעיון הטוב!! שנה טובה!!
תביאי ביססססס.
טרם התעמקתי ביתרונות התזונתיים..
אני מאד רוצה לברר האם הצבע האדום מעיד על נוכחות ברזל?? האם אכילת אדמונית תסייע ללוקים בחסר ברזל??
גם אינני יודעת לגבי תכולת השומן.. האמנון נחשב דג שמן?? לא?? עקרונית הינו נחשב לדג פחות טוב.. סליחה אמנון..
להבנתי הצבע בא מהאוכל שלו
רוצים דייג שאוהב דגים....
לעסות בשמן זית, שום, לימון , תימין, מלח ופלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור שחומם מראש ל 250 מע\' למשך 25 דקות
כאשר הוא שלם , ו 15 דקות כאשר הוא מפולט,
בתיאבון וחג שמח