26/07/17
יש בבלוג שלך לחם מעניין במיוחד,לחם זרעים וגרעינים,
יש שם חומרים לא מוכרים לי אפשר שתעלה אותו כאן בקהילה ?
ואאוכל לקבל תשובות לשאלות?
יש שם חומרים לא מוכרים לי אפשר שתעלה אותו כאן בקהילה ?
ואאוכל לקבל תשובות לשאלות?
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
לחם בריאות גורמה עשיר
לחם בריאות גורמה
מה עושה לחם לגורמה? אין לי מושג. אין לי אופה לחם, וזה לא בריוש אבל הלחם הזה מלא בתוכן
וטעמים , זה מה שעושה אותו גורמה בסטייל שלי.
שני דברים יחודיים לפוסט הזה בעצם שלושה:
הראשון הקמח המיוחד התופח של שופרסל שעשיר בויטמינים ומינרלים
השני התבנית המיוחדת Loaf Pan של סולתם רדד
והשלישי המתכון של הילית שמקפידה על אוכל בריא.
חומרים
3 כוסות קמח תופח
1 גביע יוגורט
2 כפות חרדל דיז\'ון
1 ביצה
1 כוס חלב
1 כפית שמן זית
כף גרעיני דלעת
כף גרעיני חמנייה
1/2 כוס קוואקר
2 כפות סוכר
( 3 כפיות אבקת אפיה לקמח רגיל)
1 כפית מלח
2 כפות צ\'יה
כף חמוציות
מעט זרעי כמון
מעט זרעי קימל
כף זעתר
כף שומשום
הכנה
מערבבים את הקמח עם החומרים הרטובים, מוסיפים את היבשים וכל השאר מערבלים.
45 דקות ב 180 מעלות.
בתיאבון
http://brwsugar.com/multi-grain-seeds-bread/
פסיליום תעשי גוגל ולא שזה יעזור לך
מולסה בעברית דבשה סירופ מעיבוד סוכר
אינני ממליצה..
כעיקרון אני נגד פעילות אלימה.. לא ברחוב ולא במערכת העיכול..איכלו בצורה מאוזנת וותרו על נטילת פסיליום..
לגבי הלחם שבקישור של ששת.. זה לא הלחם שלו..
רוב המרכיבים בריאים ורצויים..
אני מסתייגת מ:
שמן קוקוס - מכיל LDL המסכן את הבריאות!!
פסיליום - מיותר..
את הדוחן ניתן להמיר בקינואה או בקמח חומוס - דוחן הינו גרגיר בעל ערכי חלבון טובים וזו הסיבה שהוסיפו אותו למתכון.. אינני רואה סיבה אחרת.. אולי הרצון של המפרסם להראות שיש לו ידע בגרעינים??
את גרגירי הפשתן צריך לכתוש.. אפילו גס.. מערכת העיכול שלנו אינה מסוגלת לעכל את הפשתן במצבו הטבעי.. כדי להינות מיתרונות הפשתן.. יש לשבור את הגרגיר.. כנ"ל לגבי השומשום.. והצ'יה..
תזכרו הכל??
בנוסף- כאשר אני מכינה גראנולה, מוסיפה גם כן פסיליום.
לא מרגישה שזה עושה לי משהו רע, בסך הכל - תוספת של סיבים .