מוטקה > כל הקבוצות > אוכל > פוסט בקבוצה

יש בבלוג שלך לחם מעניין במיוחד,לחם זרעים וגרעינים,
יש שם חומרים לא מוכרים לי אפשר שתעלה אותו כאן בקהילה ?
ואאוכל לקבל תשובות לשאלות?

תגובות  9  אהבו 

25/07/17
את מתכוונת לזהלחם בריאות גורמה עשירלחם בריאות גורמה מה עושה לחם לגורמה? אין לי מושג. אין לי אופה לחם, וזה לא בריוש אבל הלחם הזה מלא בתוכןוטעמים , זה מה שעושה אותו גורמה בסטייל שלי. שני דברים יחודיים ל...
את מתכוונת לזה

לחם בריאות גורמה עשיר

לחם בריאות גורמה



מה עושה לחם לגורמה? אין לי מושג. אין לי אופה לחם, וזה לא בריוש אבל הלחם הזה מלא בתוכן

וטעמים , זה מה שעושה אותו גורמה בסטייל שלי.



שני דברים יחודיים לפוסט הזה בעצם שלושה:

הראשון הקמח המיוחד התופח של שופרסל שעשיר בויטמינים ומינרלים

השני התבנית המיוחדת Loaf Pan של סולתם רדד

והשלישי המתכון של הילית שמקפידה על אוכל בריא.





חומרים



3 כוסות קמח תופח

1 גביע יוגורט

2 כפות חרדל דיז\'ון

1 ביצה

1 כוס חלב

1 כפית שמן זית



כף גרעיני דלעת

כף גרעיני חמנייה

1/2 כוס קוואקר

2 כפות סוכר

( 3 כפיות אבקת אפיה לקמח רגיל)

1 כפית מלח

2 כפות צ\'יה

כף חמוציות

מעט זרעי כמון

מעט זרעי קימל

כף זעתר

כף שומשום





הכנה



מערבבים את הקמח עם החומרים הרטובים, מוסיפים את היבשים וכל השאר מערבלים.

45 דקות ב 180 מעלות.



בתיאבון
גם זה נראה טוב .אך לא לזה התכוונתי.שם הלחם בפוסט הוא - לחם זרעים וגרעינים.בבלוג של החיים הטובים.
26/07/17
אני לא מכיר ? אפשר לינק
26/07/17
טוב זה לא שלי, מה לא הבנת שםhttp://brwsugar.com/multi-grain-seeds-bread/פסיליום תעשי גוגל ולא שזה יעזור לךמולסה בעברית דבשה סירופ מעיבוד סוכר...
טוב זה לא שלי, מה לא הבנת שם
http://brwsugar.com/multi-grain-seeds-bread/

פסיליום תעשי גוגל ולא שזה יעזור לך
מולסה בעברית דבשה סירופ מעיבוד סוכר
זה בדיוק תודה .
פסיליום הינם קליפות עתירות סיבים המעודדות פעילות מעיים.. אינני ממליצה.. כעיקרון אני נגד פעילות אלימה.. לא ברחוב ולא במערכת העיכול..איכלו בצורה מאוזנת וותרו על נטילת פסיליום.. לגבי הלחם שבקישור של ש...
פסיליום הינם קליפות עתירות סיבים המעודדות פעילות מעיים..



אינני ממליצה..

כעיקרון אני נגד פעילות אלימה.. לא ברחוב ולא במערכת העיכול..איכלו בצורה מאוזנת וותרו על נטילת פסיליום..



לגבי הלחם שבקישור של ששת.. זה לא הלחם שלו..



רוב המרכיבים בריאים ורצויים..

אני מסתייגת מ:



שמן קוקוס - מכיל LDL המסכן את הבריאות!!

פסיליום - מיותר..



את הדוחן ניתן להמיר בקינואה או בקמח חומוס - דוחן הינו גרגיר בעל ערכי חלבון טובים וזו הסיבה שהוסיפו אותו למתכון.. אינני רואה סיבה אחרת.. אולי הרצון של המפרסם להראות שיש לו ידע בגרעינים??



את גרגירי הפשתן צריך לכתוש.. אפילו גס.. מערכת העיכול שלנו אינה מסוגלת לעכל את הפשתן במצבו הטבעי.. כדי להינות מיתרונות הפשתן.. יש לשבור את הגרגיר.. כנ"ל לגבי השומשום.. והצ'יה..



תזכרו הכל??
26/07/17
אני קונה פסיליום, ומוסיפה כ-3 כפות ללחם שאני מכינה (סה\"כ קרוב לקילו קמח).
בנוסף- כאשר אני מכינה גראנולה, מוסיפה גם כן פסיליום.
לא מרגישה שזה עושה לי משהו רע, בסך הכל - תוספת של סיבים .
אם יש צורך בפוסט על מה כדאי לאכול כדי למנוע עצירות.. אני כאן..
יופי שששששושקה -פתרת לי את הבעיה ..במקום שמן קוקוס,אשים שמן זית / חמניות.פסוליה מיותרת...קינואה במקום דוחן מתאים לי מאד,כל השאר ברור לי.כבר מריח טוב. תודה ענקית לך.
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר,&...
בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר, אלכוהול משובח, קינוחים שווים ועוד. והכי חשוב מתכונים מקוריים שלכם נסיונות המטבח שלכם.ו
קטגוריות
קבוצות לפי איזורים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה