22/03/18
מבקשת עצה,מכינה לחג מרק עוף עם קניידלך(כמובן)אם אוסיף לתיבול המרק קצת כורכום,
האם זה יכול לקלקל את הטעם או להוסיף טעם?
אשמח לתגובה
בקי
האם זה יכול לקלקל את הטעם או להוסיף טעם?
אשמח לתגובה
בקי
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
http://wp.me/p1Kg5O-2cX
ניתן להסמיך מרק עי קמח חומוס וודאי עי סולת..
להסמיך ? גזר מגורר וקולורבי מגורר מסמיך ומוסיף לטעם.
=== לגבי קורקום טרי הוא נהדר.
אבקה מאוד מרה -- יש להיזהר בכמות.
הצעתי:
אם את רוצה מרק צח, כורכום וקניידלך אינם משאירים מרק צח. המרק הופך עכור [בגלל הקניידלך], ובצבע צהוב וטעם נוסף ואינו צלול. את יכולה אחרי בישול המרק [ללא הכורכום למשל, וללא הקניידלך], לקחת חלק מהמרק, ולהוסיף כורכום ולבשל את הקניידלך בסיר נפרד!
בתיאבון וחקשמייח, כרמליטה
הקניידלאך תמיד מבושלים בנפרד.
ליוצאי בויבריק מותר קטניות ואורז