מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > רוסטביף סינטה טרי (תכינו לשבת)

רוסטביף סינטה טרי (תכינו לשבת)

13/08/19
 

 

??????????

 

פשוט מעולה טעים

IMG_20190727_131654_059AAA

1 ק"ג סינטה טריה

לפחות 4-5 כפות חרדל גרגרים

כחצי כוס שמן זית

המון פלפל שחור גרוס , אולי 2 כפות

מלח

תימין ורוזמרין

ההכנה

מורחים חלק מהשמן על הנתח. גורסים או מפזרים פלפל שחור גרוס. מלח (השתמשתי בוורוד טיבטי) ואז מצפים את הנתח בחרדל גרגרים. מחזירים למקרר ל4 שעות או לילה לספיגת טעמים.

מוציאים משלימים ציפוי חרדל מעל יוצקים שמן זית ומניחים על רשת בתבנית.

מחממים תנור ל 220 ונותנים מכת חום לנתח ל 15 דקות

מקטינים את החום ל 150-180 ומשאירים את הנתח לחצי שעה. מכבים ומשאירים את הנתח לנוח 10 דקות.

IMG_20190726_190019A

IMG_20190727_130654_256A

אני מעדיף להגיש קר מהמקרר

עטפתי בנייר אפיה ומעליו נייר כסף והגשתי למחרת פרוס

??????????


תגובות  1  אהבו 

ואוו! בא לי לטעום! נראה אחלה! מ ע ו ל ה! כל-הכבוד! ששת, על המתכון! והתמונות הנהדרות!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה