סביצ'ה סלמון על אבוקדו

05/09/19
 

 

??????????

קח דג נא טרי, שים בו לימון, שים בצל ומה שבא לך בטעם ויש לך סביצ'ה.

IMG_20171116_192440_565A

מה צריך

300 גרם דג סלמון טרי

פלפל חריף אדום קצוץ דק דק

עלי פטרוזיליה קצוצים

בצל סגול קצוץ דק דק

מלח פלפל

בסיס מאבוקדו

קישוט מנגו

לקישוט עגבניות שרי ועלי בייבי

למישרה

מיץ מלימון

1 כפית סוכר

רבע כפית מלח

5 כפות שמן זית

1 כף סויה

ההכנה

לקצוף את הדג הטרי עם סכין השף, ללא עור עצמות וחלקים שחורים

לערבב את הדג עם בבצל והפטרוזיליה והפלפל החריף הקצוצים, מעט מלח ופלפל שחור.

לערבב בצד את חומרי המשרה

לחתוך את האבוקדו לקוביות ונתחים קטנים.

להניח רינג על צלחת, לסדר את האבוקדו ולהצמיד. לסדר את הדג על האבוקדו ברינג. להצמיד ולהוציא את הרינג. להניח למעלה את המנגו, ולפזר עלים ושרי סביב. דקה לפני ההגשה לצקת את המישרה ולהגיש מיד.

20171116_192837A


תגובות  1  אהבו 

ואוו! תודה-רבה! ששת על המתכון והתמונות היפות! המצורפות! כ"כ יפההה... ובטח טעים מאד!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה