מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > פעם ראיתי בטלוויזיה את אהרוני מכין קובה סלק
פעם ראיתי בטלוויזיה את אהרוני מכין קובה סלק
26/01/20
אז ככה מכינים, ממש פשוט
על שני כוסות סולת כוס מים, לשים לבצק. בידיים רטובות צרים כדורים.
למילוי – בצל קצוץ דק, 300 גרם בשר ועלי סלרי קצוצים ומלח.
פותחים את הכדורים בתנועת אצבע את הכדור וממלאים
מכינים את המרק:
2 כפות שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים קמעה
מוסיפים פרוסות חצויות של סלק חתוך לא עבה
2 כפות רסק עגבניות
וממלאים מים לכמות הרצויה ( חצי סיר לערך)
מוסיפים גבעולי סלרי מביאים לרתיחה
מכניסים את הכדורי מגולגלים היטב
20 דקות רתיחה
כעת מוסיפים מלח , לימון וכף סוכר
מפזרים עלי נענע קצוצות ומגישים לצלחת הגשה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
ויצא טעים... משהו... אמשיך בפעם הבאה עם המתכון שלך!