טארט שוקולד וטופי
18/02/20
ממטבחה של השפית קונדיטורית מאיה רביבו בסדנה
המרכיבים לבצק פריך שקדים:
כמות
מידה
מרכיב
הערות
150
גר
חמאה
80
גר
אבקת סוכר
0.5
גר
אבקת ווניל
60
גר
ביצים
1
גר
מלח
250
גר
קמח
30
גר
שקדים טחונים
אופן ההכנה:
- במיקסר בעזרת גיטרה מערבבים חמאה אבקת סוכר ווניל
- מוסיפים ביצים בהדרגה
- מוסיפים את החומרים היבשים עד לקבלת בצק פרורי
- לא לערבב יותר מידי
המרכיבים לקרמל:
כמות
מידה
מרכיב
הערות
210
גר
סוכר
42
גר
גלוקוז
42
גר
חמאה מלוחה
210
גר
שמנת מתוקה מוקצפת
אופן ההכנה:
- בסיר להכין קרמל מגלוקוז וסוכר
- לפתוח את הקרמל עם החמאה בהדרגה
- לקפל פנימה שמנת מוקצפת ולקרר לילה במקרר.
- המרכיבים לגנאש שוקולד חלב:
כמות
מידה
מרכיב
הערות
200
גר
שמנת42%
15
גר
סוכר אינוורטי
300
גר
שוקולד חלב 40%
אופן ההכנה:
- להביא לרתיחה שמנת וסוכר אינוורטי
- ליצוק על השוקולד בהדרגה תוך יצירת אמולציה בעזרת מיקסר מוט
תגובות
4
אהבו
1
לקבוצה

מתנצל שזה יוצא דפוק

.

בוקר-טוב! ששת, ממש כאילו הייתי שם בסדנה... יצא בסיידר גמור! ותודה על השירים של אריק איינשטיין... האחד- והיחיש שלנו!

הוי, סליחה! צ"ל! יחיד! טעות! שלי... ערב-טוב!
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות