טארט שוקולד וטופי

18/02/20

ממטבחה של השפית קונדיטורית מאיה רביבו בסדנה

 

 

 

המרכיבים לבצק פריך שקדים:

 

כמות

מידה

מרכיב

הערות

150

גר

חמאה

 

80

גר

אבקת סוכר

 

0.5

גר

אבקת ווניל

 

60

גר

ביצים

 

1

גר

מלח

 

250

גר

קמח

 

30

גר

שקדים טחונים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. במיקסר בעזרת גיטרה מערבבים חמאה אבקת סוכר ווניל
  2. מוסיפים ביצים בהדרגה
  3. מוסיפים את החומרים היבשים עד לקבלת בצק פרורי
  4. לא לערבב יותר מידי

המרכיבים לקרמל:

 

כמות

מידה

מרכיב

הערות

210

גר

סוכר

 

42

גר

גלוקוז

 

42

גר

חמאה מלוחה

 

210

גר

שמנת מתוקה מוקצפת

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. בסיר להכין קרמל מגלוקוז וסוכר
  2. לפתוח את הקרמל עם החמאה בהדרגה
  3. לקפל פנימה שמנת מוקצפת ולקרר לילה במקרר.
  • המרכיבים לגנאש שוקולד חלב:

 

כמות

מידה

מרכיב

הערות

200

גר

שמנת42%

 

15

גר

סוכר אינוורטי

 

300

גר

שוקולד חלב 40%

 

 

 

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. להביא לרתיחה שמנת וסוכר אינוורטי
  2. ליצוק על השוקולד בהדרגה תוך יצירת אמולציה בעזרת מיקסר מוט  

 


תגובות  4  אהבו 

18/02/20
מתנצל שזה יוצא דפוק
18/02/20
.
בוקר-טוב! ששת, ממש כאילו הייתי שם בסדנה... יצא בסיידר גמור! ותודה על השירים של אריק איינשטיין... האחד- והיחיש שלנו!
הוי, סליחה! צ"ל! יחיד! טעות! שלי... ערב-טוב!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה