מאפה דג סלמון בגבינות ותרד
24/04/20
מאפה דג סלמון בגבינות ותרד
בהשראת השף חיים סלמון
חצי קילו פילה סלמון לא עור ועצמות
1 בצל קצוץ
200-30 גרם עלי תרד שטופים
גבינת עיזים
100 גרם פרמזן או מנצ'גו
50 גר' חמאה
בגט קטן או לחמנייה לבנה
7גבעולי פטרוזיליה
1 שמנת מתוקה
שמן זית
מלח
פלפל
3 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה:
קוצצים את התרד, מרסקים את הגבינה
חותכים את הדג לקוביות קטנות מטבלים במלח פלפל
אופים את הלחמניה או הבגט לייבוש, מרסקים בבלנדר עם פטרוזיליה טימין ושמן זית ומלח. לפירורים.
מטגנים בצל בחמאה
מוסיפים שום ומתבלים במלח ופלפל
ומוסיפים גבינת עיזים.
מערבבים יחד, ומוסיפים תרד קצוץ ומעט שמנת מתוקה.
מערבבים את כל החומרים יחד (פרט ללחם ולפרמז'ן)
מפזרים את התערובת בתבנית קטנה
מפזרים מתערובת פירורי הלחם על הדגים ואופים כ- 15 דקות ב- 185 מעלות
לקראת הסוף מפזרים פרמז'ן
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
שבת-שלום!
ולילה-טוב!