פשוט מעדן
לפירורים
1.5 כוס קמח
125 גרם חמאה
כוס סוכר דמררה
כפית וניל
כפית קטנטנה קינמון
לפירות
6 שזיפים
1 נקטרינה ( לא חובה)
חופן צימוקים בהירים
מיץ מלימון
גרדה מקליפת הלימון
רבע כוס סוכר
2 קורט קינמון
הכנה
את החמאה מפוררים בקמח בידיים לקבלת פירורים ולא בצק. מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
את הצימוקים משרים במים רותחים.
את השזיפים והנקטרינה חותכים לפלחים ( ללא הגלעין כמובן)
מחממים תנור ל 180 מעלות
בתבנית פיירקס מפזרים את הפירות, את הצימוקים (מסוננים מהמים) את מיץ הלימון, כרדת הלימון, הקינמון והסוכר ( אפשר כף חמאה מומסת)
מערבבים ומפזרים. כעת אם התנור כבר חם -
מוציאים את הפירורים מהמקרר ומפזרים באופן שווה על הפירות.
מכניסים לתנור לחצי שעה ( לא טורבו)
להגיש חמים או קר עם כדור גלידה
זוכרת לטובה את קראמבל העגבניות שלך שזכה להצלחה גדולה בזמנו, מזמן לא הכנתי....
שבת שלום!
אומנם בחודש האחרון לא הכנתי מאפים ועוגות...
וירדתי במשקל...
אבל,מהקראבל... לפי המתכון שלך אי-אפשר להתעלם...
תודה! על המתכון! והתמונות המעולות!
קל להכנה ,ושזפים לא חסר ..תודה שבת שלום.
ממחר מותר...
שבוע-טוב!