מניפות חצילים ברוטב גמבה

13/11/20

מניפות חצילים ברוטב גמבה

מנה דקורטיבית שדורשת אולי קצת תשומת לב אבל תוצאה מפתיעה

מרכיבים

3-4 חצילים בינונים מהסוג הרגיל או האיטלקי \ סבטלנה מנומר

שמן זית

מלח

לרוטב גמבה

2-3 פלפלים אדומים

4-6 שיני שום

רבע כוס חומץ

רבע כוס שמן זית

כף פפריקה מרוקאית בשמן

כף רסק

 

ההכנה

פורסים את החצילים עד קרוב לבסיס ללא הפרדה כל חציל לכ 5-6 פרוסות, לוחצים עם היד לקבלת צורת מניפה.

 מניחים ת המניפות על תבנית ( ע"ג ניר אפיה כמובן)

משמים בשמן זית ושוב לוחצים לקבלת המניפה

אופים בתנור חם טורבו  200 מעלות  עד השחמה והופכים בזהירות להשחמה קלה של הצד השני

מצננים

במעבד מזון מכינים את רוטב הגמבה מכל המרכיבים.

 אפשר בהגשה או להניח על הרוטב או לצפות ברוטב

להגיש קר או חם

בתיאבון

 

מניפות חצילים ברוטב גמבה

תגובות  6  אהבו 

ששת מנה משובחת יפיפיה ומעניינת אותה אכין כתוספת לארוחת צהרים לנכדים ..למחר .
תודה לילה טוב.
ששת הכנתי את מניפת החצילים ..לרוטב הוספתי קמון.
האורחים שלי אהבו .ושיבחו את רעיון המניפה שלך ..תודה רבה רבה .שבת שלום.
13/11/20
וואו תודה
שבת שלום
תודה! על המתכון! והצילומים הנפלאים! ששת,👌👏
אצלנו בבית אוהבים חצילים אבל, בקופסה למריחה על לחם...
חצילים בטיגון ובאפייה אין ביקוש... הכנתי פעם וזהו יותר לא רצו...😢
שבת-שלום!
14/11/20
אפשר להכין לבד ממרח ען מינז או טחינה ולא חומרי שימור. אין פה יום ללא סלט יצילים שרוף
תודה! ששת,
אנסה להכין לבד... ממרח... חצילים עם טחינה/מיונז!
מקווה שיהיה ביקוש...
שבת- שלום!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה