השבוע התנסתי בירק חדש - חרשוף

09/12/20

לא ממש הצלחתי אז לא אתן את המתכון עד הפעם הבאה

החרשוף זה ירק ממשפחת הארטישוק זה עלים ארוכים כאלו שהמרוקאיות היו עושות ממנו מטעמים

גרתי בקרית שמונה 5 שנים וכל יום שוק היינו הולכים וההיתי עומד משתאה לנוכח המשים כם הזנב הארוך של עלי החרשוף

ננסה שוב

 

 


תגובות  5  אהבו 

לנקות את עלי החרשוף מהסיבים שלו פשוט לגרד להרתיח במים חמים ולטגן עם קמח וביצה מעדן
10/12/20
זה מה שעשיתי ניקיתי סיבים. גירדתי. בישלתי במים עם לימון שעה. מלאתי. ציפיתי קמח וביצה ובישלתי שעה או יותר. העלים נשארו קשים
נראה מאד חגיגי...
תמיד יש פעם הבאה...
תודה! על התמונות! היפות!
חג-חנוכה! שמייח!
11/12/20
יתכן ששת,שהחרשוף זה כמו החציל-אוהב טיגון.שלומי כהן דיבר על טיגון אחרי ההרתחה.
11/12/20
הכל עשיתי לפי מתכון של מומחית בישלתי . טיגנתי. עטוף בקמח וביצה ואחר כל בתוך ציר כורכום. אבל העלה קשה. האמת לא אכלתי את זה כך שאני לא יודע פעם הבאה אבשל יום קודם ולמחרת אכין. יש לו ניחוח נפלא. רק שאשיג
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה