מוטקה > כל הקבוצות > אוכל > שבוע טוב עוגיות הולנדיות

שבוע טוב עוגיות הולנדיות

עוגיות הולנדיות של דני בר

 

100 גרם שמן זית עדין* (150 גרם חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר)

125 גרם סוכר חום כהה

250 גרם קמח תופח

1/4 כפית מלח

4 כפות חלב

2 כפות מיקס תבלינים

מיקס תבלינים

4 כפיות קינמון טחון

2 כפיות ציפורן טחונה

1 כפיות אגוז מוסקט טחון

1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים

1/2 כפית אניס טחון

1/2 כפית ג'ינג'ר טחון

1/2 כפית הל טחון

אופן הכנה

 

חממו תנור ל-160 מעלות

ערבבו בקערת מיקסר עם וו גיטרה, יחד את שמן הזית (או חמאה), סוכר, 2 כפות של מיקס התבלינים, מלח וקמח

הוסיפו את החלב לתערובת כף אחרי כף כך עד שהבצק יהפוך לאחיד וחלק

** ערבבו הכל יחד בקערה **

חלקו את הבצק ל-4 חלקים שווים

צרו 4 גלילים ארוכים בעובי 1 ס"מ

חותכים את הגלילים לחתיכות של 1 ס"מ רוחב

מגלגלים כל עיגול בצק לכדור

מחממים תנור ל- 180 מעלות

מרפדים תבנית בנייר אפייה

מניחים את כדורי הבצק בתבנית המרופדת

משטחים מעט את כדורי הבצק ע"י לחיצה קלה

אופים 15-20 דקות עד להשחמה קלה

מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין

טיפ לאחסון: לשמור בכלי סגור 3-4 ימים בכיף

 

שבוע טוב עוגיות הולנדיות

תגובות  5  אהבו 

ניתן לטבען בקלות.. נכון??
25/01/21
אהבתי את הקליפ המצחיק. כרגע אנחנו זקוקים לכל דבר מעודד.
והעוגיות בתנור. מחר דיאטה.חחחח.
ביטוי שגרתי ל"לא איכפת לי איך אני נראית.. אני ממשיכה לאכול"..
שבוע טוב ותודה על העוגיות. בריא וריחני.
מלי.. תודה❤️
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר,&...
בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר, אלכוהול משובח, קינוחים שווים ועוד. והכי חשוב מתכונים מקוריים שלכם נסיונות המטבח שלכם.ו
קטגוריות
קבוצות לפי איזורים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה