2 מתכונים שהבטחתי לששת שאביא
מנת ביניים: פלפלים ירוקים חריפים במילוי מוצרלה וטונה - עטופים בעלי סיגר.
שוטפים את הפלפלים וחותכים לכל האורך. מוציאים את הליבה ומשרים במים לזמן מה על מנת להוריד חריפות חזקה.
ממלאים בטונה ומוצרלה. מגלגלים בתוך עלי סיגר ומטגנים בשמן קנולה על להבה בינונית.
בתאבון.
מנה עיקרית: קציצות בשר בקר ברוטב עם חצילים.
להכנת הקציצות: חצי ק"ג בשר בקר טרי. חצי אבקת אפיה. ביצה. בצל קצוץ במיקסר. 4 שיני שום קצוצות. פרוסת לחם לחם קצוצה במיקסר. ביצה שלמה.מלח, פלפל שחור, פפריקה .
לערבב ולהניח בצד למנוחה קלה.
הכנת הרוטב: לטגן בסיר רחב נמוך או במחבת גדולה בצל קצוץ עם 5 שיני שום. גמבה קצוצה במיקסר. להוסיף עגבניה או 2 חתוכה לקוביות קטנות. חצי צנצנת פומודורו של ברילה. מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, חריפה גם אם רוצים. להוסיף מים כוס או כוס וחצי. תלוי בגודל המחבת. לא יותר מדי (זה לא מרק) הרוטב יפה שיהיה סמיך. לגלגל כדורי בשר פנימה. לא לערבב באמצע הבישול מלבד ניעור הכלי. הרוטב רצוי שיהיה בגובה 3/4 גובה הקציצות ובאש נמוכה.
כ-8 דקות לפני סיום הבישול להוסיף פרוסות חציל מטוגנות (מוזהבות - לא לשרוף את החצילים).
ניעור קל וסיימנו.
בתאבון.

קציצות עם חציל נשמע מעניין נראה אקזוטי